Kura nedēļas diena ir tava mīļākā: populārs personības tests

Ceturtdiena

Ja tava mīļākā diena ir ceturtdiena, tad, spriežot pēc tava rakstura iezīmēm, tu esi ļoti lepns par saviem sasniegumiem.

Jums patīk risināt problēmas un svinēt savus panākumus. Savās pagātnes uzvarās jūs rodat iedvesmu, lai virzītos uz jaunām virsotnēm. Jums patīk saviļņojums, uztraukums un risks, un jā – jums patīk gaidīšanas sajūta par to, kas būs tālāk.

Piektdiena

Ja tava mīļākā diena ir piektdiena, tavas personības iezīmes liecina, ka esi jautrību mīlošs cilvēks, kurš labprāt izklaidējas.

Jūs patiešām ar nepacietību gaidāt nedēļas nogali un mīlat baudīt dzīvi. Jums patīk sevi palutināt vai arī veltāt laiku savam hobijam, piemēram, veltāt laiku grāmatas lasīšanai. Jūs noteikti ienīstat pirmdienas, mīlat izsmalcinātas lietas un ekstravagantu dzīvesveidu. Iespējams, jums pat zināmā mērā patīk rutīna, kas ļauj pilnvērtīgi izbaudīt piektdienas. Jūs arī daudz sapņojat un pieņemat lēmumus, kurus uzskatāt par sev piemērotiem.

Sestdiena

Ja tava mīļākā diena ir sestdiena, tad, spriežot pēc tavas personības iezīmēm, tev patīk darīt lietas īstajā laikā un vietā.

Jūs varat smagi strādāt visu nedēļu un pēc tam izbaudīt sestdienas. Tu esi praktisks un reālistisks, netērē laiku vēlmēm un sapņošanai – tu izvirzi mērķus un tos sasniedz. Jūs esat gudrs, radošs un mērķtiecīgs un nekad nežēlojat personīgo laiku, lai atjaunotos.

Svētdiena

Ja tava mīļākā diena ir svētdiena, tavas rakstura iezīmes liecina, ka esi cilvēks, kuram patīk dzīvot tagadnē un pilnvērtīgi izbaudīt katru mirkli.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Tu esi bezrūpīgs, relaksēts un optimistisks, neuztraucies par pagātni un neraizējies par nākotni. Jums varētu patikt teiciens: “Neziņa ir svētlaime.” Jūs pat neuztraucaties par to, ka nākamā diena būs pirmdiena, un visu uztverat ar pilnu mēru. Jūs ejat cauri dzīvei ar smaidu sejā, jūs gandrīz nekad nesat neapmierināts. Pat ja rodas kāda problēma, jūs atstājat sevi vienatnē ar savām sajūtām, dodat sev laiku, tad atrodat risinājumu un ejat tālāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment