Kurām 5 Zodiaka zīmēm ikdiena nevar iztikt bez strīdiem? Un nē, šajā topā nav emocionālo Vēžu

Vēlies uzzināt ar kurām zodiaka zīmēm labāk nemaz nesākt strīdu, jo beigu beigās tāpat tajā izskatīsies kā muļķis? To tu jau vari noskaidrot tagad!

Visgrūtāk ir laicīgi beigt strīdu, taču šīs zodiaka zīmes to neprot it nemaz! Viņi ir gatavi stundām ilgi strīdēties tikai lai beigās taisnība būtu viņu pusē. Ir 5 zodiaka zīmes, kuras visvairāk izceļās šajā horoskopā. Skaties vai tu esi viņu vidū!

5. vietu ieņem Vērsis

Vērsis ir gatavs uzsākt strīdu pat par vissīkāko sīkumu. Viņam nav svarīgi vai tu esi lielāks par viņu, gudrāks. Viņam pat būtu vienalga ja tu būtu policists. Viņš strīdus neuzsāk dēļ dusmām, bet vienkārši tā ir Vērša daba. Tas ir jāpieņem.

4. vietu ieņem Jaunava

Līderu vietu ieņem arī Jaunava. Viņi strīdās bez emocijām. Jaunavas praktiski nekad nekur neieliek savu dvēseli. Ja strīda laikā pavērot Jaunavu, tad skaidri ir redzams, ka Jaunava no strīda gūst baudu.

3. vietu ieņem Skorpions

Kur tad bez viņa! Īsti skandālisti! Karstasinīgs strīds – viņu mīļākā spēle. Viņš strīdēties par mūžīgi. Strīds var izbeigties tikai tad, kad otra persona piekāpjas. Reizēm viņš saprot, ka strīda dēļ nevēlas zaudēt savu enerģiju, tādēļ nolemj piekāpties.

2. vietu ieņem Auns

Lai arī daudzi uzskata, ka viņi ir mierīgi, bet tā gan nav. Auns strīdās tikai tādēļ, lai pasmietos par otru personu un noniecinātu viņu visos iespējamajos veidos. Tas viņam nekad neapnīkst.

1. vietu ieņem Strēlnieks

Zelta medaļa par skandālismu pienākas tieši viņam un nevienam citam. Strēlnieki ir nežēlīgi strīdos, jo viņi cenšas tev iedzelt tieši sāpīgajās vietās. Viņi nemaz nekautrējās apsmiet otru par pārāk lielu svaru vai vēl kādu nepilnību. Viņi ir tik nežēlīgi, ka ir gatavi pat bērnam nolasīt morāli vairāku stundu garumā. Brr..

Lasi vēl: Kurām 3 Zodiaka zīmēm ir visvairāk bail no ģimenes pieauguma?

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment