Kuram veiksies? Horoskops visām zodiaka zīmēm 2024. gada februārim ​

Pēc astrologu domām, februāra mēnesis nesīs sev līdzi veiksmīgu periodu. Vairākām zodiaka zīmēm veiksies fantastiski, savukārt citām neiztiks bez mājiena. 

Kurām zodiaka zīmēm veiksies 2024. gada februārī

Februāris ir mēnesis, kas parādīs labāko veidu, kā pārvarēt dzīves grūtības un nepatikšanas. Kā atzīmē  Tamāra Globa, 2024. gada otrais ziemas mēnesis lielākajai daļai cilvēku nebūs viegls. Tas nesīs emocionālu nestabilitāti un piepildīs laiku ar notikumiem.

Ūdensvīrs kļūs par likteņa mīluļiem. Viņi triumfēs februārī un atstās konkurentus. Šīs zīmes pārstāvji pēc iespējas vienkāršāk atrisinās finanšu jautājumus. Vientuļajam Ūdensvīram ir daudz iespēju satikt savu patieso mīlestību.

Februārī veiksies arī Jaunavām, kurām liktenis sagādās daudz laimīgu iespēju, galvenais ir tās ieraudzīt un izmantot savā labā, pārliecināta Tamāra Globa. Tāpat šīs zīmes pārstāvji vēlēsies kaut ko mainīt savā personīgajā dzīvē, iegūt labus ienākumus un kāpt pa karjeras kāpnēm.

Arī Vērsim veiksies. Tos ikdienas dzīves virpulī virinās jauni projekti, tikšanās, komandējumi un sarunas. Tas viss viņiem nesīs labu peļņu, nostiprinās profesionālās pozīcijas un nodrošinās finansiālo stabilitāti.

Visu zīmju pārstāvjiem astroloģe iesaka februārī būt čakliem. Šajā laikā dominēs divas zīmes – Zivis un Ūdensvīrs. Viņi veido jaunu nākotni. Periods ir ideāls izšķirošam solim uz priekšu. Īpašu uzmanību vērts pievērst 4., 6., 11., 16., 18., 20. un 24. februārī. Dienas pavadīs paaugstināts negadījumu skaits.

Auns lems par plāniem

Viņi sajutīs spēcīgu atbalstu no cilvēkiem, kuri viņus ciena un mīl. Par lieliem plāniem un projektiem šīs zīmes pārstāvjiem labāk lemt februārī. Kopuzņēmumi nesīs panākumus. Par sabiedrotajiem labāk izvēlēties uzticamus draugus un tos, kuriem bez ierunām uzticaties daudzus gadus.

Februārī Vērsim palīdzēs sievietes

Dažas sievietes apņemsies jums palīdzēt. Mājās, darbā un biznesā viss izdosies vislabākajā veidā. Sievietēm Vērsis ir iespējama ilgi gaidītā grūtniecība. Tomēr mēneša otrajā pusē šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir nepieciešams pārņemt kontroli pār visiem savas dzīves sīkumiem un nepazaudēt no redzesloka nevienu detaļu.

Dvīņus iedvesmos komunikācija ar tuviniekiem

Februārī viņi ar galvu iegrims ģimenes dzīvē. Viņus iedvesmos komunikācija ar tuviniekiem.

Lasi vēl: Pērciet loterijas biļeti: Globa nosauca zvaigžņu zīmi, kas februārī sasniegs lielo džekpotu

Šajā laikā būs iespējams iedzīvināt sen gaidītus plānus, kas nesīs labus rezultātus nākotnē.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment