Kuras piecas zodiaka zīmes sasniegs džekpotu 2022. gada novembra aptumsumu koridora beigās

Kam no 2022. gada 25. oktobra līdz 8. novembrim būs ieguvums no aptumsuma koridora

Pirmkārt, paveicās aktīvajiem un mērķtiecīgajiem Vēršiem. Šīs zīmes pārstāvji saņēma jaunas iespējas un izredzes no aptumsumu koridora. Jūs esat mierīgs un pārliecināts, ar pateicību pieņemiet Visuma dāvanas un atlaidiet aizvainojumu.

Uztraukties šobrīd nav par ko. Jūs netērējat laiku un izrādāt apņēmību. Aptumsumi izvērtīsies jums labvēlīgos notikumos, īpaši personīgajā un ģimenes dzīvē.

Šonedēļ lielāko daļu laika pavadīsi kopā ar ģimeni un draugiem, un kopā ar viņiem kļūsi patiesi laimīgs.

Pārliecināta un aktīva Jaunava. Tevi virza ambīcijas un augsta motivācija, pateicoties kurām veiksmīgi pabeigsi perspektīvus projektus. Veiksme ir jūsu pusē, un jūs efektīvi izmantojat visas aptumsuma koridora pēdējās nedēļas iespējas.

Turklāt jūs sasniegsiet absolūtas harmonijas un laimes stāvokli savā personīgajā dzīvē. Beidzot tu spēsi ļauties situācijām un negatīvām emocijām, kas tevi vajā jau ilgu laiku.

Tā būs īsta atbrīvošanās un iekšēja miera un komforta iegūšana.

Bez mākoņiem debesis būs Svari, kuri tagad ir ieguvuši pārliecību un mieru. Vientuļiem zīmes pārstāvjiem aptumsuma koridora beigas var dot liktenīgu tikšanos.

Tikai jums ir jānoskaņojas uz šo vilni. Romantika, kas sākās šajā laikā, var beigties kāzās. Arī profesionālajā jomā bažām nebūs pamata.

LASI VĒL: Man ir 51 gads. Es tev parādīšu, kā ģērbties, lai tu neizskatītos pēc omītes

Jūs zināt, kā to izdarīt pareizi, tāpēc rīkojieties pārliecinoši un drosmīgi. Noskaņojieties uz optimistisku vilni – un jūs sajutīsiet, kā nemiers un šaubas pazudīs.

Īsta eiforija šajā laikā pārņems Skorpions. Jūtieties brīvi izrādīt savas jūtas, neslēpiet savas idejas – tām ir visas iespējas tikt veiksmīgi īstenotām.

Turklāt šis jums ir īstas atjaunošanas periods. Atļausiies mīlēt un būt mīlētam, kā arī sasniegt virsotnes savā profesionālajā darbībā.

Iespējams, ka drīzumā mainīsi darbu vai pat darbības jomu. Jums ir iespējams viss un vēl vairāk. Nešaubieties par sevi – un veiksme un laime nāks pie jums.

Visbeidzot, piektie laimīgie aptumsuma koridora galā ir Ūdensvīri, kuri spēs emocionāli atvērties. Jums pienāk laimes laiks mīlestībā, harmonija ar savu dvēseles radinieku.

Jūs esat pārliecināts par sevi un apkārtējiem cilvēkiem. Tāpēc jūs jūtaties absolūti ērti un stabili. Jūtieties brīvi uzņemties jebkuru, pat visgrūtāko projektu. Ja jums nepatīk tas, ko darāt tagad, varat mainīt darbu vai pat darbības jomu.

Neaizmirstiet par siltiem, mājīgiem vakariem mājās, veltiet vairāk laika un rūpes ģimenei un draugiem. Redzot viņu smaidu un jūtot atbalstu, jūs kļūsiet par patiesi laimīgu cilvēku.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment