Kuras zodiaka zīmes sievietes nedrīkstētu valkāt zeltu

Zelts jau izsenis tiek uzskatīts par universālu bagātības simbolu, un šī metāla vērtība ir atzīta visā pasaulē. Papildus tam, gandrīz visas sievietes ir sajūsmā par rotaslietām, kas izgatavotas no šī cēlmetāla.

Daudzas meitenes visos kontinentos nēsā zelta auskarus, ķēdītes un gredzenus, priecājoties par to izsmalcināto skaistumu.

Tajā pašā laikā ir sievietes, kurām ieteicams izvairīties no rotaslietām, kas izgatavotas no zelta, jo šis cēlmetāls uz viņām neiedarbojas tik pozitīvi, kā uz citiem.

Pēc profesionālo ekspertu domām, šajā grupā var ietilpt četras konkrētas zvaigžņu zīmes, kurām zelts nav vispiemērotākais materiāls.

Vēzis

Sievietēm, kas dzimušas šajā zīmē, raksturīga spēcīga iztēle un tendence viegli pakļauties apkārtējo cilvēku negatīvai ietekmei.

Vēzis ir visai neizlēmīgs, kad runa ir par sarežģītiem un atbildīgiem lēmumiem, turklāt viņām ir grūtības adekvāti reaģēt uz kritiku.

Tāpēc spilgts un provokatīvs zelts noteikti nav piemērots šīm sievietēm. Tomēr titāna rotaslietas viņām ir pieņemamas, jo tās var veicināt lieliskas humora izjūtas attīstību.

Ja Vēži tiecas atrast savu aicinājumu radošajā jomā, labāk izvēlēties sudraba rotaslietas, jo tās palīdzēs uzsvērt viņu radošo potenciālu.

Jaunavas

Šīs brīnišķīgās zvaigžņu zīmes pārstāvji ir pazīstami ne tikai ar savu pedantismu, bet arī ar izteiktu veselīgu pašcieņu. Lai saglabātu savu garīgo pašapziņu augstā līmenī, Jaunavām ir nepieciešams regulāri demonstrēt savas daudzās prasmes un talantus citiem, jo tas viņām sniedz apmierinājumu un pārliecību.

Zelta rotaslietas Jaunavām nav piemērotas, jo tās var viņus pārāk atslābināt. Tā rezultātā viņi pārstāj censties demonstrēt savus nopelnus, un šis fakts negatīvi ietekmē viņu panākumus.

Tāpēc Jaunavām būtu jāizvēlas alvas rotaslietas, kas labāk atbilst viņu vajadzībām un palīdz saglabāt motivāciju.

Šādi izstrādājumi palīdz šīs zvaigžņu zīmes sievietēm harmoniskāk izkļūt no sarežģītām situācijām un ātrāk atrast kopīgu valodu ar citiem.

Turklāt šādas rotaslietas var arī sekmēt Jaunavas mīlas sfēras normalizāciju, kas ir ārkārtīgi nozīmīgi viņu emocionālajai labklājībai.

Svari

Visvairāk šajā zīmē dzimušajām sievietēm trūkst līdera īpašību, kas var radīt grūtības uzņemties atbildību. Šāda sieviete parasti nav spējīga uz radikālu rīcību un bieži vien šaubās par savām spējām pilnībā atbildēt par savām izvēlēm.

Tāpēc izstrādājumi no zelta viņai nebūs noderīgi un var pat radīt papildu stresu.

Ir jēga pievērst uzmanību bronzai, jo tā Svariem sniegs pārliecību par saviem spēkiem un palīdzēs palielināt izturību.

Turklāt šīs zīmes sievietes var droši nēsāt vara izstrādājumus, jo tie piešķir to īpašniecēm spēcīgu pozitīvu enerģiju un veicina izturību pret stresu.

Zivis

Zelta rotaslietas Zivīm neizraisa nekādas pacilātas emocijas, un tas ir tāpēc, ka Zivis vislabāk jūtas ar masīvām rotaslietām, kurām ir ievērojams svars un klātbūtne.

Šādas rotaslietas sniedz viņām komfortu un drošību, kas ir svarīgi viņu emocionālajai labsajūtai.

Tomēr ne katra persona var atļauties šādus izstrādājumus no zelta. Ja Zivju sievietei nav reālas iespējas kļūt par masīvas un smagas zelta rotas īpašnieci, tad ir vērts apsvērt cinka rotaslietu izvēli, kas var būt ne tikai pieejamāka, bet arī stilīga alternatīva.

No šī metāla izgatavoti izstrādājumi palīdzēs Zivīm atbrīvoties no uzkrātās nervu spriedzes un mazināt pārmērīgu temperamentu.

Šāda veida rotaslietas veicina emocionālo līdzsvaru un sniedz iespēju atjaunot iekšējo mieru.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment