Kuri istabas augi gudrai saimniecei nekavējoties jāaizmet, lai mājās valdītu laba enerģija un miers

Istabas augi ir daudzu cilvēku uzticamie dzīves pavadoņi. Zaļie draugi, atšķirībā no kaķiem, „neiezīmē” istabas stūrus. Atšķirībā no suņiem, augi neprasa tos izvest pastaigā, neatkarīgi no laika apstākļiem.

Turklāt augi piešķir telpai estētisku vērtību un labi izskatās! Taču ne visi istabas augi ir labvēlīgi cilvēkiem. Daudzi augi patiesībā var radīt vairāk kaitējuma nekā labuma.

Istabas augi, no kuriem vajadzētu atbrīvoties

Hibisks

Šis augs izskatās patiešām brīnišķīgi, taču tā ziedēšana mājai sola vienus vienīgus izaicinājumus. Tiek uzskatīts, ka pārāk agri uzziedējis hibisks var paredzēt kādam no mājiniekiem ātru aiziešanu no šīs pasaules.

Turklāt hibiska ziedi var vairākkārtīgi samazināt sievietes izredzes izveidot laimīgu ģimeni un var radīt situācijas, kurās vīrieši jūt tieksmi uz sānsoļiem.

Monstera

Ķīnā liānu, zināmu arī kā monstera, uzskata par spēcīgu mūža pagarināšanas augu. Tomēr mājas telpās reti tur tādu, jo to uzskata par enerģijas nepatīkamu patērētāju. Ja tā ir nepietiekami barota, tā var sākt izmantot mājās esošo dzīvo radību enerģiju.

Tādēļ to bieži dēvē par augu, kas izsūc dzīvību enerģiju no mājas.

Paparde

Feng-šui eksperti apgalvo, ka paparde pievelk negatīvu enerģiju, tāpēc viņi neiesaka to turēt mājās. Nav patīkami būt vienmērīgiem „negadījumiem”.

Tomēr paparde varētu būt noderīga, ja ģimenei rodas grūtības – tā var uzņemt uz sevi šo enerģiju. Bet, ja jūsu paparde sāk izskatīties mazvērtīga, būtu ieteicams rūpīgi pārdomāt situāciju!

 

 

Efeja

Efeja bija simbols viduslaiku Eiropā, ko saistīja ar pacietību, izturību un uzticību laulātajiem. Tomēr ir viena svarīga atšķirība! Efeja mājās nāks tikai par labu stipriem laulātajiem pāriem, bet jaunajiem pāriem un neprecētām sievietēm no šī auga jābūt uzmanīgiem!

Ciperuss

Ciperus ir kā ekskluzīvs zaļais draugs, kuram ir izvēles brīvība attiecībā uz savu saimnieku. Ja jūsu enerģijas un vides saskaņojas, tas var kļūt par jūsu labāko draugu dārzā!

 

Tomēr, ja jums pēkšņi sākas galvassāpes un jūtaties izsīkumā, kad ienesat ciperusu mājās, varbūt ir vērts apsvērt iespēju atbrīvoties no tā. Tālākā ceļa daļa var izrādīties grūtāka, nekā jūs domājat.

 

Vijolīte

Tiek teikts, ka kautrā vijolīte tieši ietekmē savas saimnieces izredzes uz laimi mīlestības jomā. Viņas enerģija var izdzēst romantiku mājās, un, labākajā gadījumā, vijolītes saimnieces var atrast laulātu mīlestību.

 

Tomēr citos gadījumos rezultāts var būt pilnīgi pretējs, un tā var palikt viena…

Gumijkoks

Gumijveida koks tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem augiem, ko mīl augu mīļotāji. Tomēr fen-šui eksperti uz to skatās ar piesardzību. Ir ticējums, ka, mainot mājokļa enerģiju, gumijveida koks var ietekmēt saimnieka veiksmi.

Kā redzams, istabas augiem ir dažādas ietekmes. Zaļie draugi var būt noderīgi dažādos veidos, taču citos gadījumos tie varētu nebūt tik noderīgi. Vēlamies, lai tavi istabas augi vienmēr radītu tikai pozitīvas emocijas!

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment