Kuru lūpu krāso vispirms – virslūpu vai apakšlūpu: lielisks rakstura tests

Kosmētiku lieto gandrīz visas meitenes, taču ne visas domā, ka kosmētikas uzklāšanas secība var pastāstīt par viņas raksturu. Veic cilvēka rakstura testu un noskaidro, kas tu patiesībā esi.

Šo psiholoģisko testu ne velti izstrādāja psihologi – tiek uzskatīts, ka meitenes uzklāj kosmētiku automātiski, nedomājot par to, kā tieši viņas to dara. Atšķirībā no citiem testiem, kur ir jādomā, šeit izvēli jau ir izdarījis cilvēks – jums tikai jāatceras. Tāpēc testa rezultāts būs pēc iespējas patiesāks. Kuras lūpas jūs krāsojat vispirms?

Apakšlūpu

Meitenes, kuras grimu sāk ar apakšējo lūpu, sarežģītā rakstura testu izturēja un ieguva 100 punktus no 100 iespējamajiem. Psihologi uzskata, ka šādas dāmas ir dzīvs avantūrisma, sievišķības un šarma iemiesojums. Šī neparastā kombinācija ļauj meitenēm vienmēr būt notikumu centrā un ieņemt uzvarētājas vietu jebkurā dzīves situācijā.

Viņas bieži iemīlas un tikpat bieži arī viļas, nespēj mierīgi nosēdēt uz vietas, nepārtraukti kaut kur skrien un dodas meklēt jaunu pieredzi. Šādu meiteni jūs nekad nesastapsiet birojā vai mazgājot netīras zeķes – visticamāk, viņa tā vietā lauzīs sirdis vai iekaros pasauli!

Virslūpa

Šādas sievietes vienmēr visu pārdomā vairākas reizes, rūpīgi izsver visus “par” un “pret”, tikai tad pieņem lēmumu. Viņas bieži ieņem vadošus amatus sabiedrībā, jo viņām piemīt iedzimta atbildība un inteliģence.

Viņas spēj domāt daudz plašāk un kvalitatīvāk nekā daudzi citi cilvēki, tāpēc šādām meitenēm var uzticēties. Viņas ir prasīgas gan pret sevi, gan pret citiem, tām piemīt iespaidīga perfekcionisma daļa, tāpēc cenšas visu darīt kvalitatīvi un turēt zem kontroles. Grūtības viņas vispār nebiedē!

Lasi vēl: Vienā mirklī pazudīs no galda: pufīgas kabaču pankūkas

Katru reizi citā  veidā

Ja esi meitene, kurai nav skaidra grima uzklāšanas grafika – apsveicam, tu esi izturējusi viegla rakstura testu. Tev, visticamāk, ir garlaicīgi dzīvot vienmuļu dzīvi, mājas darbi – tas nav par tevi. Tev ir svarīgi, lai tevi piepildītu emocijas, sajūtas un notikumi, jebkādi modeļi, noteikumi un tradīcijas tev ir kā važas. Tu bieži atrodies uzmanības centrā, uzlādē apkārtējos ar savu optimismu un skaistumu. Ar tevi ir patīkami un viegli komunicēt.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment