Labā ragana nolika ziepes uz sliekšņa – spēcīgs un noderīgs efekts visai ģimenei

Mazgājoties ar šīm ziepēm, cenšaties detalizēti iztēloties savu problēmu vai slimību. Vizualizējiet to pēc iespējas precīzāk, iedomājoties tās lielumu, jūtas un emocijas, ko piedzīvojat, domājot par to. Varbūt jums izdosies arī iedomāties šīs problēmas vai slimības krāsu.

 

Sajūtiet, kā katra ziepju kustība noņem jūsu problēmu, kā slimība pakāpeniski iznāk no jūsu ķermeņa. Ziepes efektīvi attīra jūs no visas negatīvās ietekmes. Pēc tam kārtīgi noskalojiet ziepes ar daudz silta ūdens, iedomājoties, kā kopā ar putām aiziet viss negatīvais.

Rituāla beigas

Pēc mazgāšanas paņemiet atlikušās ziepes un uzmanīgi ietiniet tās papīra vai avīzes gabalā. Novietojiet šo iepakojumu pie mājas sliekšņa, nepārsniedzot to. Kad to noliksiet, sakiet šādus vārdus: “Kā ziepes tiek iztērētas, tā tiek iztērētas slimība un nepatikšanas. Taisnība.” Atstājiet šo iepakojumu tur līdz nākamajam rītam.

Dodieties atpūsties ar labām domām un pateicīgu attieksmi pret nodzīvoto dienu. Nākamajā rītā paņemiet šo ziepju paku un aiznesiet uz ielas miskasti. Kad izmetīsiet to, sakiet tos pašus vārdus vēlreiz:

“Kā ziepes tiek iztērētas, tā tiek iztērētas slimība un nepatikšanas. Taisnība.”

Pēc šā rituāla veikšanas sāksiet novērot, kā jūsu problēmas un slimības sāk samazināties. Jūsu dzīvesprieks un veselība atgriezīsies, veicinot pozitīvas pārmaiņas jūsu dzīvē.

Mēs novēlam jums, mūsu dārgais lasītāj, vienmēr būt veselam, dzīvespriecīgam un pozitīvam. Dalieties komentāros, kā jums izdodas tikt galā ar sliktu garastāvokli un pašsajūtu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment