Labākā gaļa franču gaumē vienmēr izdodas neaprakstāmi garšīga (labāku recepti neesmu redzējis)

Pagatavošana:

Šodien gatavošu cūkgaļu – sagrieztu platos 2 cm biezos gabaliņos – derēs gan karbonāde, gan sāns. Tad gaļā veicam šādus šķērsgriezumus. Lai cūkgaļa būtu maigāka un sulīgāka.

Šo gaļu nevajag klapēt ar āmuru. No abām pusēm gaļā veiciet iegriezumus. Pēc tam visus gabaliņus pārkaisa ar sāli un melnajiem pipariem – es uzbēru arī paprikas maisījumu, var izmantot savas iecienītākās garšvielas.

Atsevišķā traukā sajauciet majonēzi ar sinepēm. Majonēzi var aizstāt ar skābo krējumu. Apsmērējiet gaļu ar šo mērci. Pēc tam apgriež otrādi, atkal pievieno sāli un piparus un apsmērē ar mērci.

Sagriež 2 sīpolus plānos pusgredzenos, ja jums ir mazi sīpoli, varat tos sagriezt veselos gredzenos. Tomātu sagriež šķēlēs. Sīpolus samīca ar rokām, pievieno karoti majonēzes vai saldā krējuma un samaisa. Pievienoju arī citrona sulu, tā sīpoli un gaļa sanāk vēl garšīgāki un maigāki.

Pārkaisiet sāli uz sūkļa, un jūs būsiet pārsteigti par rezultātu; ikvienam vajadzētu zināt šos trikus

Uz katra gaļas gabala liek tomātus un vienmērīgi sadala sīpolus. Sīpolu cepurīte padarīs cūkgaļu sulīgu, mīkstu un ļoti garšīgu.

Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 35-40 minūtēm. Izņemu no cepeškrāsns, pārkaisu ar rīvētu sieru (es izmantoju parmezānu) un atkal lieku cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm, lai siers apbrūninās.

Rezultātā mēs iegūstam neticami garšīgu, aromātisku un maigu gaļu, kas vienkārši kūst mutē. Garša ir pārsteidzoša.

Papildieniet gaļu ar dārzeņiem, rīsiem vai ko citu. Šis ir lielisks svētku ēdiens!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment