Šī mērce būs laba piedeva ne tikai makaroniem, bet arī citiem sāļajiem ēdieniem.
Mērces no tomātiem padarīs jebkuru ēdienu daudz garšīgāku un interesantāku, tāpēc to nekad nav par daudz.
Kamēr mājās tomātu raža vēl nav pilnībā izlietota, ir laiks pagatavot vēl vienu mērci, kas noteikti iepriecinās visus mājiniekus, jo tā iznāk mēreni pikanta, saldskāba un ļoti garšīga. Ņemiet vērā, ka tā būs ideāli piemērota makaronu un citu piedevu ēdieniem.
Mērce makaroniem ziemai
Sastāvdaļas:
3 kg nogatavojušies sarkanie tomāti
1 kg sīpoli
0,5 glāze augu eļļa
0,5 glāze cukurs
4 ēdamkarotes sāls
0,5 tējkarote malti sarkanie pipari
Lai uzzinātu, kā pagatavot šo gardo mērci, ejiet uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc padomjlaikos segas pārvalkus šuva ar rombveidīgu izgriezumu centrāby Rinalds Bergmanis
- Jelgavas kasiere nosauc 10 produktus, kurus vakarā lielveikalā nepērk – un paskaidro, kāpēcby Rinalds Bergmanis
- Visā Latvijā debesīs novērota spilgti sarkana saule: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar skaidrojumuby Laura Blūma