Šī mērce būs laba piedeva ne tikai makaroniem, bet arī citiem sāļajiem ēdieniem.
Mērces no tomātiem padarīs jebkuru ēdienu daudz garšīgāku un interesantāku, tāpēc to nekad nav par daudz.
Kamēr mājās tomātu raža vēl nav pilnībā izlietota, ir laiks pagatavot vēl vienu mērci, kas noteikti iepriecinās visus mājiniekus, jo tā iznāk mēreni pikanta, saldskāba un ļoti garšīga. Ņemiet vērā, ka tā būs ideāli piemērota makaronu un citu piedevu ēdieniem.
Mērce makaroniem ziemai
Tevi arī varētu interesēt
Sastāvdaļas:
3 kg nogatavojušies sarkanie tomāti
1 kg sīpoli
0,5 glāze augu eļļa
0,5 glāze cukurs
4 ēdamkarotes sāls
0,5 tējkarote malti sarkanie pipari
Lai uzzinātu, kā pagatavot šo gardo mērci, ejiet uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Pieredzējuši dārznieki nekad šādos traukos neaudzē stādus, jo tie nīkuļos vai pat iznīks: jeb netici visam, kas “modē”by Laura Blūma
- Kā nezāles pārvērst par vērtīgu mēslojumu – metode, par kuru daudzi nebūs dzirdējušiby Anete Vītola
- Jāmāk nepieļaut attiecībās šādas situācijas, bet tādas kā Liene ir pilna pasaule – vīrieši gan vainigi ir visi, tikai ne patsby Anete Vītola