Šī mērce būs laba piedeva ne tikai makaroniem, bet arī citiem sāļajiem ēdieniem.
Mērces no tomātiem padarīs jebkuru ēdienu daudz garšīgāku un interesantāku, tāpēc to nekad nav par daudz.
Kamēr mājās tomātu raža vēl nav pilnībā izlietota, ir laiks pagatavot vēl vienu mērci, kas noteikti iepriecinās visus mājiniekus, jo tā iznāk mēreni pikanta, saldskāba un ļoti garšīga. Ņemiet vērā, ka tā būs ideāli piemērota makaronu un citu piedevu ēdieniem.
Mērce makaroniem ziemai
Tevi arī varētu interesēt
Sastāvdaļas:
3 kg nogatavojušies sarkanie tomāti
1 kg sīpoli
0,5 glāze augu eļļa
0,5 glāze cukurs
4 ēdamkarotes sāls
0,5 tējkarote malti sarkanie pipari
Lai uzzinātu, kā pagatavot šo gardo mērci, ejiet uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Es vairs nevalkāju ”humpalu” drēbes no lietoto apģērbu veikaliem. Visu bez vilcināšanās izmetu – tūlīt izskaidrošu, kādēļby Sandra Ločmele
- Ziemai teiksim atā – Latvijas sinoptiķi sniedz pirmo februāra prognoziby Sandra Ločmele
- Ko nevajadzētu darīt ar tomātu dobēm – tomātu būs mazāk nekā zaļumuby Anete Vītola