Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet tomātus, sagrieziet šķēlītēs.
Sīpolus nomizo un sagriež salmiņos, liek dziļā pannā ar biezu dibenu.
Lasi vēl: Rudenī noņemiet šo bumbieru koka daļu, un nākamgad būs vislielākā raža
Lasi arī: 6 zinātniski pierādīti ieguvumi, dzerot siltu ūdeni ar medu
Sīpolus 30 minūtes vāra augu eļļā.
Tad pievieno tomātus, cukuru, sāli, piparus un vāra vēl 15 minūtes.
Karsto mērci saliek sagatavotajās sterilizētajās burkās, uzliek vāciņus un ietin, līdz pilnībā atdziest.
Arī interesanti: Kā izvēlēties smaržas atbilstoši savai zvaigžņu zīmei
Tevi noteikti interesēs
- Mana māsa, astroloģe atklāja, ka gudriem cilvēkiem dzimšanas datuma gadā vienmēr ir šis ciparsby Sandra Vīgante
- No 1. oktobra šajā valstī vadītāji par šādu lukturu lietošanu sāks zaudēt vadītāja tiesības: tos lieto katrs otraisby Sandra Vīgante
- Manām vientuļajām draudzenēm (šķirtenēm un solo māmiņām) ir kāda kopīga nejauka īpašība: stāstu, kādaby Rinalds Zembergs