Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet tomātus, sagrieziet šķēlītēs.
Sīpolus nomizo un sagriež salmiņos, liek dziļā pannā ar biezu dibenu.
Lasi vēl: Rudenī noņemiet šo bumbieru koka daļu, un nākamgad būs vislielākā raža
Lasi arī: 6 zinātniski pierādīti ieguvumi, dzerot siltu ūdeni ar medu
Sīpolus 30 minūtes vāra augu eļļā.
Tad pievieno tomātus, cukuru, sāli, piparus un vāra vēl 15 minūtes.
Tevi arī varētu interesēt
Karsto mērci saliek sagatavotajās sterilizētajās burkās, uzliek vāciņus un ietin, līdz pilnībā atdziest.
Arī interesanti: Kā izvēlēties smaržas atbilstoši savai zvaigžņu zīmei
Tevi noteikti interesēs
- Puisis aizveda iepazīstināt uz Madonu vecākus ar līgavu, bet pēc brīža viņi steigšus aizbrauc, atklājot baisu noslēpumuby Rinalds Bergmanis
- Toms Bricis publisko pirmo ilgtermiņa prognozi marta mēnesim – siltums uzņems apgriezienusby Sandra Ločmele
- Pieredzējuši dārznieki nekad šādos traukos neaudzē stādus, jo tie nīkuļos vai pat iznīks: jeb netici visam, kas “modē”by Laura Blūma