Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet tomātus, sagrieziet šķēlītēs.
Sīpolus nomizo un sagriež salmiņos, liek dziļā pannā ar biezu dibenu.
Lasi vēl: Rudenī noņemiet šo bumbieru koka daļu, un nākamgad būs vislielākā raža
Lasi arī: 6 zinātniski pierādīti ieguvumi, dzerot siltu ūdeni ar medu
Sīpolus 30 minūtes vāra augu eļļā.
VIDEO:
Tad pievieno tomātus, cukuru, sāli, piparus un vāra vēl 15 minūtes.
Karsto mērci saliek sagatavotajās sterilizētajās burkās, uzliek vāciņus un ietin, līdz pilnībā atdziest.
Arī interesanti: Kā izvēlēties smaržas atbilstoši savai zvaigžņu zīmei
Tevi noteikti interesēs
- Vakar 50 gadu vecumā aizsaulē devies izcils aktieris un mīlošs ģimenes cilvēks: ”Manam tēvam bija unikāla dvēsele”
- Eiropas Komisija sāk pārkāpumu procedūru pret Latviju
- Māsa Elīna ar savu ģimeni ievācās dzīvoklī man pretī; sākumā palūdza izņemt bērnu no skolas, vēlāk jau noteica ko man darīt – ko mēs no šī ieguvām
- Lasis kļūs patīkami sulīgs un garšām piepildīts, ja to pārklāsiet ar trim vienkāršām sastāvdaļām, ko iecienījis itāļu pavārs
- Kādu šķirņu suņi jums ir vispiemērotākie saskaņā ar Ķīniešu horoskopa zīmi
- “Sākot ar šo mēnesi, mums ir atsevišķi budžeti,” Māris teica, noliekot malā savu krūzi ar neizdzerto kafiju









