Pagatavošanas metode:
Nomazgājiet tomātus, sagrieziet šķēlītēs.
Sīpolus nomizo un sagriež salmiņos, liek dziļā pannā ar biezu dibenu.
Lasi vēl: Rudenī noņemiet šo bumbieru koka daļu, un nākamgad būs vislielākā raža
Lasi arī: 6 zinātniski pierādīti ieguvumi, dzerot siltu ūdeni ar medu
Sīpolus 30 minūtes vāra augu eļļā.
Tad pievieno tomātus, cukuru, sāli, piparus un vāra vēl 15 minūtes.
Karsto mērci saliek sagatavotajās sterilizētajās burkās, uzliek vāciņus un ietin, līdz pilnībā atdziest.
Arī interesanti: Kā izvēlēties smaržas atbilstoši savai zvaigžņu zīmei
Tevi noteikti interesēs
- “Mani tagad sargā…”: tautā mīlētais profesors Anatolijs Danilāns pārdzīvo smagu dzīves brīdiby Laura Andersone
- Sargā māju un ģimeni, piesaista laimi un dod veiksmi: 9 labvēlīgi koki, kas jāiestāda pie mājasby Laura Andersone
- Latviešu triks, kā atdzesēt auto salonu 30 sekundēs bez gaisa kondicionieraby Rinalds Bergmanis