Labākais veids asinsvadu tīrīšanai – ķiploku uzlējums

Lietošana

Pirmajā dienā jālieto 1 piliens no rīta, 2 pilieni pusdienas laikā un 3 pilieni jāsagatavo vakaram.

Otrajā dienā jāsāk ar 3 pilienu lietošanu no rīta, 4 pilieni pusdienas laikā, bet vakariņās iekšķīgi jālieto 5 tinktūras pilieni.

Trešajā dienā jādzer 5 pilieni no rīta, seši pilieni pusdienās un septiņi pilieni jāatstāj vakaram.

Ceturto ārstēšanas dienu sāk ar septiņiem tinktūras pilieniem, astoņiem pusdienās un deviņus pilienus atstāj vakariņām.

Piekto dienu jāsāk ar 10 pilieniem, pusdienās jādzer 11 tinktūras pilieni, bet 12 pilieni jāatstāj vakaram.

Sestajā ārstēšanas dienā jālieto 15 pilieni – no rīta, 14 pusdienās un 13 vakarā. Sākot no šī brīža, pilienu lietošanu turpina samazināt par vienu vienību, līdz desmitajā ārstēšanas dienā vakariņās iedzer vienu pilienu.

Vienpadsmitajā lietošanas dienā tinktūru sāk lietot atšķaidītu ar 50 miligramiem piena (apmēram ēdamkarote), trīs reizes dienā, katru reizi saskaitot tieši 25 pilienus. Un tā, līdz viss līdzeklis ir izdzerts.

Sagatavojiet tinktūru rudenī, kad ķiploki tikko novākti, pēdējais datums, kad sākt lietot līdzekli, ir janvāra beigas, kad ķiploki vēl ir bagāti ar savām vērtīgajām vielā. Vēlāk tas vairs nav efektīvs. Attīrīšanās laikā dzeriet vismaz divus litrus ūdens dienā, lai atvieglotu aknu darbību. Vairāk kustieties, nedzeriet kafiju, stipru tēju, kakao, nelietojiet pikantas garšvielas un garšvielas.

Pēc gada vai diviem ieteicams atkārtot ārstēšanas kursu. Nelietot uzlējumu cilvēkiem ar paaugstinātu kuņģa sulas skābumu, ar gastrītu un peptisku čūlu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment