Labākie Volstrītas analītiķi nosaukuši uzņēmumu akcijas, kas būs ļoti veiksmīgas ilgtermiņā

Debates par to, kad Federālo rezervju sistēma sāks pazemināt procentu likmes, un mākslīgā intelekta trakuma noturība ir divi galvenie faktori, kas ietekmē akciju tirgu. Tikmēr bažas par ekonomikas attīstības gaitu turpina ietekmēt investoru noskaņojumu, raksta CNBC.

Ņemot vērā šo nenoteiktību, Volstrītas analītiķi koncentrējas uz to, lai identificētu akcijas ar stabiliem pamatrādītājiem un spēcīgām ilgtermiņa izaugsmes perspektīvām. Investori var iepazīties ar labāko analītiķu ieteikumiem, lai gūtu noderīgu ieskatu pirms ieguldījumu lēmuma pieņemšanas.

Šādā situācijā, saskaņā ar TipRanks – platformu, kas klasificē analītiķus, pamatojoties uz viņu līdzšinējiem rezultātiem, – šeit ir trīs akcijas, kuras iecienījuši labākie profesionāļi.

Delta Air Lines

Sākam ar Delta Aie Lines (DAL), Amerikas otro lielāko aviopārvadātāju. DAL katru dienu veic 4000 reisu uz vairāk nekā 290 galamērķiem sešos kontinentos. Pēc uzņēmuma prezentācijas nesen notikušajā TD Cowen rīkotajā Toronto Corporate Access Day analītiķe Helēna Bekere atkārtoti apstiprināja DAL pirkšanas reitingu ar mērķa cenu 55 USD.

Bekere uzsvēra vairākas stiprās puses, tostarp Delta plašo tīklu, stratēģiskās partnerattiecības ar citām aviosabiedrībām un darbības uzticamību, kas atspoguļojas tās uzlabojušos neto popularizēšanas rādītājos pēdējo 10 gadu laikā.

Analītiķe arī atzīmēja Delta komentārus par nepārtraukti spēcīgo pieprasījumu starp augstākās klases klientiem (gada ienākumi virs 100 000 ASV dolāru). Turklāt aviosabiedrība ir novērojusi stabilu korporatīvo ceļojumu atveseļošanos, un to apjoms gada laikā ir pieaudzis vairāk nekā divciparu skaitlis. Delta arī nostiprina savu finansiālo stāvokli, turpinot samazināt parādsaistības.

Microsoft

Mūsu nākamais izvēle ir programmatūras gigants Microsoft (MSFT). Uzņēmums, kas ir ieguldījis miljardiem dolāru ChatGPT veidotājā OpenAI, tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem ieguvējiem no ģeneratīvā mākslīgā intelekta (mākslīgā intelekta) viļņa.

Nesen Tigress Financial analītiķis Ivans Feinsets atkārtoti apstiprināja pirkšanas reitingu MSFT akcijām un paaugstināja mērķa cenu no 475 USD līdz 550 USD. Analītiķis uzskata, ka Microsoft ir “aizvien vairāk gatavs vadīt mākslīgā intelekta revolūciju, pastāvīgi integrējot ģeneratīvā mākslīgā intelekta funkcionalitāti savā programmatūras pakotnē un produktu portfelī”.

Feinsets norādīja, ka Microsoft ieņēmumu pieaugumu par 17 % trešajā fiskālajā ceturksnī veicināja paātrinātā uzņēmuma piedāvājumu ar mākslīgo intelektu un mākslīgā intelekta mākoņa integrācijas ieviešana. Pateicoties pieprasījumam pēc Azure platformas, uzņēmuma mākoņpakalpojumu bizness uzrādīja labus rezultātus.

Zscaler

Šīs nedēļas trešā akcija ir Zscaler (ZS), viens no vadošajiem mākoņdatošanas kiberdrošības spēlētājiem. Uzņēmuma Zscaler Zero Trust Exchange platforma droši savieno lietotājus, ierīces un lietojumprogrammas, aizsargājot tās no kiberuzbrukumiem un datu zudumiem.

Pēc Zenith Live 2024 pasākuma Baird analītiķis Šreniks Kothari atkārtoti apstiprināja Zscaler akciju pirkšanas reitingu ar mērķa cenu 260 USD. Apspriežot pasākuma galvenos secinājumus, analītiķis teica, ka Zscaler cenšas iegūt papildu tirgus iespējas, paplašinot savu platformu.

Jaunās Zscaler platformas iespējas ir palielinājušas tās kopējo adresējamo tirgu par vairāk nekā 24 miljardiem ASV dolāru līdz 96 miljardiem ASV dolāru. Kothari arī uzsvēra uzņēmuma pāreju no tirgus stratēģijas, kas vērsta uz darījumiem, uz pārdošanu, kas orientēta uz klientu. Saskaņā ar jauno pārdošanas pieeju Zscaler koncentrējas uz to, lai piesaistītu vairāk klientu, kuru ARR (gada periodiskie ieņēmumi) pārsniedz 10 miljonus ASV dolāru.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment