Šodien piedāvāju pagatavot fantastiski gardus tomātus ar ļoti garšīgu mērci. Šie tomāti lieliski sader ar šašliku, gaļu, bet tikpat labi tos var ēst vienkārši ar svaigu, kraukšķīgu maizīti.
Šādi tomāti tiek pagatavoti burtiski 10 minūšu laikā, vienīgi nāksies mazliet pagaidīt, kamēr tie “ievilksies” ledusskapī. Galvenais ir izvēlēties gardus tomātus – kad dārzā sāks ienākt mājas tomāti, garša būs vienkārši izcila.
Tomātus nomazgāju un sagriežu četrās daļās. Ja tomāti ir lieli, tad sešās daļās.
Liekam dziļākā bļodā.
Blendera traukā lieku 2 tomātus, 1 saldos piparus, 3 ķiploka daiviņas.
Zaļumus — man ir pētersīļi un dilles. 1 tējkaroti sāls.
1 ēdamkaroti cukura bez kaudzītes.
3 ēdamkarotes augu eļļas.
Šķipsniņu maltu melno piparu.
Lasi vēl: Nepārspējami kabači ziemai – vasaras garša visu gadu
Nākamasi solis ir past galvenais!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- 30 gadus strādāju par vilciena pavadoni, bet dažreiz jūtos tā, ka gribas nomest formu un rakstīt atlūgumu: stāstu kāpēc
- Dēla ģimenei Bauskā es biju vajadzīga tikai, lai gatavotu un auklētu, līdz viņi mani pamanīja lidostā ar vienvirziena biļeti
- Guntis sajauca dāvanas un uzzināju patiesību, ko viņi slēpa vairākus gadus
- Es nolēmu nedēļu nemazgāt traukus un netīrīt pēc viņa; piektajā dienā viņš jautāja: “Vai mūsu kalpotāja pameta darbu?”
- “Kā tev nav kauna izmest lietas ko pirku savam mazdēlam” teica Ausma, ieraugot savas dāvanas atkritumu vietā
- Kuras puķes var droši stādīt dārzā jau janvārī, ja ziema ir silta
















