Šodien piedāvāju pagatavot fantastiski gardus tomātus ar ļoti garšīgu mērci. Šie tomāti lieliski sader ar šašliku, gaļu, bet tikpat labi tos var ēst vienkārši ar svaigu, kraukšķīgu maizīti.
Šādi tomāti tiek pagatavoti burtiski 10 minūšu laikā, vienīgi nāksies mazliet pagaidīt, kamēr tie “ievilksies” ledusskapī. Galvenais ir izvēlēties gardus tomātus – kad dārzā sāks ienākt mājas tomāti, garša būs vienkārši izcila.
Tomātus nomazgāju un sagriežu četrās daļās. Ja tomāti ir lieli, tad sešās daļās.
Liekam dziļākā bļodā.
Blendera traukā lieku 2 tomātus, 1 saldos piparus, 3 ķiploka daiviņas.
Zaļumus — man ir pētersīļi un dilles. 1 tējkaroti sāls.
1 ēdamkaroti cukura bez kaudzītes.
3 ēdamkarotes augu eļļas.
Šķipsniņu maltu melno piparu.
Lasi vēl: Nepārspējami kabači ziemai – vasaras garša visu gadu
Nākamasi solis ir past galvenais!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Es sajaucu kartupeļus ar rīvmaizi un ieliku tos cepeškrāsnī uz 20 minūtēm – es jums parādīšu rezultātu
- “Es strādāju FixPrice jau 3 gadus”: stāstu no kurienes rodas zemās cenas un kāda ir produktu kvalitāte — viss ir daudz sarežģītāk
- 3 ķīniešu zodiaka zīmes, kuras visu nedēļu, no 2025. gada 17. līdz 23. novembrim, piesaistīs sev lielu veiksmes periodu
- Šo mēslojumu var kaisīt pat uz sniega: kādus augu piebarošanas līdzekļus lietot rudenī
- Novembrī apstrādāju dārzu ar šo līdzekli: nākamgad manas ābeles, plūmes un ķirši ir tīri, bez kraupja un citām augu kaitēm
- Viesi tos apēd vienā mirklī: 2 neparasti garšīgi biešu salāti, kas lieliski izrotā jebkuru svētku galdu














