Labāku piedevu šašlikam nevar iedomāties- vasarā gatavoju burkās, un tas aizņem tikai 10 minūtes

Šodien piedāvāju pagatavot fantastiski gardus tomātus ar ļoti garšīgu mērci. Šie tomāti lieliski sader ar šašliku, gaļu, bet tikpat labi tos var ēst vienkārši ar svaigu, kraukšķīgu maizīti.

Šādi tomāti tiek pagatavoti burtiski 10 minūšu laikā, vienīgi nāksies mazliet pagaidīt, kamēr tie “ievilksies” ledusskapī. Galvenais ir izvēlēties gardus tomātus – kad dārzā sāks ienākt mājas tomāti, garša būs vienkārši izcila.

Tomātus nomazgāju un sagriežu četrās daļās. Ja tomāti ir lieli, tad sešās daļās.

Liekam dziļākā bļodā.

Blendera traukā lieku 2 tomātus, 1 saldos piparus, 3 ķiploka daiviņas.

Zaļumus — man ir pētersīļi un dilles. 1 tējkaroti sāls.

1 ēdamkaroti cukura bez kaudzītes.

3 ēdamkarotes augu eļļas.

Šķipsniņu maltu melno piparu.

Lasi vēl: Nepārspējami kabači ziemai – vasaras garša visu gadu

 

Nākamasi solis ir past galvenais!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk