Sasmalcinu līdz viendabīgai masai.
Sanāk šāds mērce.
Aplejam ar šo masu sagrieztus tomātus.
Un kārtīgi samaisu.
Pārklāju ar pārtikas plēvi un lieku ledusskapī apmēram uz 1,5–2 stundām.
Pēc divām stundām izņemu no ledusskapja un pasniedzu kopā ar gaļu. Ļoti, ļoti garšīgi!
VIDEO:
Recepte:
Tomāti – 0,5 kg
Mērce-pārlējums:
Tomāti – 2 gab. (vidēji)
Saldā paprika – 1 gab.
Ķiploka daiviņas – 3 gab.
Sāls – 1 tējk.
Cukurs – 1 ēdk.
Augu eļļa – 3 ēdk.
Melnā maltā pipari – šķipsniņa
Lasi vēl: Šādus tomātus mēs jau ēdam uz nebēdu- mēreni pikanti, aromātiski: tik gardi, ka nevar atrauties
Iesaku pagatavot.
Tevi noteikti interesēs
- Mana māsa smējās par manu dūnu jaku, kamēr gājām pie vecākiem, bet tēva mājās viņa kaut ko uzzināja
- Kuras puķes var droši stādīt dārzā jau janvārī, ja ziema ir silta
- Tautas zīmes 2025. gada 27. decembrim: ko nav ieteicams darīt ”Raganu” salidojuma laikā
- “Esmu tirgojusi augļus tirgū jau 14 gadus”: pietiek ar vienu pieskārienu, lai izvēlētos saldākos mandarīnus un izvairītos no skābajiem
- Es nolēmu nedēļu nemazgāt traukus un netīrīt pēc viņa; piektajā dienā viņš jautāja: “Vai mūsu kalpotāja pameta darbu?”
- Eksperts no Austrijas PSRS ēkas dzīvoklī Rīgā ieslēdza termokameru – tās rādījumi viņu burtiski samulsināja













