Sasmalcinu līdz viendabīgai masai.
Sanāk šāds mērce.
Aplejam ar šo masu sagrieztus tomātus.
Un kārtīgi samaisu.
Pārklāju ar pārtikas plēvi un lieku ledusskapī apmēram uz 1,5–2 stundām.
Pēc divām stundām izņemu no ledusskapja un pasniedzu kopā ar gaļu. Ļoti, ļoti garšīgi!
Recepte:
Tomāti – 0,5 kg
Mērce-pārlējums:
Tomāti – 2 gab. (vidēji)
Saldā paprika – 1 gab.
Ķiploka daiviņas – 3 gab.
Sāls – 1 tējk.
Cukurs – 1 ēdk.
Augu eļļa – 3 ēdk.
Melnā maltā pipari – šķipsniņa
Lasi vēl: Šādus tomātus mēs jau ēdam uz nebēdu- mēreni pikanti, aromātiski: tik gardi, ka nevar atrauties
Iesaku pagatavot.
Tevi noteikti interesēs
- Ieliekot sevi un rūpes 53 gadus vecā nekoptā vīrietī, sieviete beidzot saprata vienkāršu lietuby Rinalds Bergmanis
- Sinoptiķi brīdina, ka oktobris būs īsts murgs – zināms, kas mūs sagaida rudens vidūby Sandra Vīgante
- Eksperts pastāstīja par izplatītām kļūdām apdzīšanas brīdī, kuru dēļ autovadītājs var zaudēt tiesībasby Sandra Vīgante