Sasmalcinu līdz viendabīgai masai.
Sanāk šāds mērce.
Aplejam ar šo masu sagrieztus tomātus.
Un kārtīgi samaisu.
Pārklāju ar pārtikas plēvi un lieku ledusskapī apmēram uz 1,5–2 stundām.
Pēc divām stundām izņemu no ledusskapja un pasniedzu kopā ar gaļu. Ļoti, ļoti garšīgi!
Recepte:
Tomāti – 0,5 kg
Mērce-pārlējums:
Tomāti – 2 gab. (vidēji)
Saldā paprika – 1 gab.
Ķiploka daiviņas – 3 gab.
Sāls – 1 tējk.
Cukurs – 1 ēdk.
Augu eļļa – 3 ēdk.
Melnā maltā pipari – šķipsniņa
Lasi vēl: Šādus tomātus mēs jau ēdam uz nebēdu- mēreni pikanti, aromātiski: tik gardi, ka nevar atrauties
Iesaku pagatavot.
Tevi noteikti interesēs
- Labas ziņas “WhatsApp” lietotājiem: megapopulārajā lietotnē parādījušās jaunas funkcijas, kuras sen jau gaidījaby Sandra Vīgante
- Naudu draugiem un radiniekiem pārskaitīt tagad aizliegts: ko nedrīkst rakstīt, lai nepazaudētu bankas kartiby Sandra Vīgante
- Draugs no Sibīrijas iemācīja man kurināt krāsni tā, lai ietaupītu malku un mājās vienmēr būtu siltiby Rinalds Bergmanis