Sasmalcinu līdz viendabīgai masai.
Sanāk šāds mērce.
Aplejam ar šo masu sagrieztus tomātus.
Un kārtīgi samaisu.
Pārklāju ar pārtikas plēvi un lieku ledusskapī apmēram uz 1,5–2 stundām.
Pēc divām stundām izņemu no ledusskapja un pasniedzu kopā ar gaļu. Ļoti, ļoti garšīgi!
Recepte:
Tomāti – 0,5 kg
Mērce-pārlējums:
Tomāti – 2 gab. (vidēji)
Saldā paprika – 1 gab.
Ķiploka daiviņas – 3 gab.
Sāls – 1 tējk.
Cukurs – 1 ēdk.
Augu eļļa – 3 ēdk.
Melnā maltā pipari – šķipsniņa
Lasi vēl: Šādus tomātus mēs jau ēdam uz nebēdu- mēreni pikanti, aromātiski: tik gardi, ka nevar atrauties
Iesaku pagatavot.
Tevi noteikti interesēs
- 7. oktobris, 7. novembris un 4. decembris: trīs datumi, kad debesīs būs vērojams grandiozs dabas “šovs”by Laura Andersone
- Kāpēc patiesībā zosis lido otrādi ar vēderu uz augšu — eksperta skaidrojums neparastajam trikamby Rinalds Zembergs
- Pazuda kā nebijušas: pazīstams celtnieks nosauca labākās metodes betona plaisu blīvēšanaiby Rinalds Zembergs