Labāku piedevu šašlikam nevar iedomāties- vasarā gatavoju burkās, un tas aizņem tikai 10 minūtes

 

Sasmalcinu līdz viendabīgai masai.

Sanāk šāds mērce.

Aplejam ar šo masu sagrieztus tomātus.

Un kārtīgi samaisu.

Pārklāju ar pārtikas plēvi un lieku ledusskapī apmēram uz 1,5–2 stundām.

Pēc divām stundām izņemu no ledusskapja un pasniedzu kopā ar gaļu. Ļoti, ļoti garšīgi!

Recepte:

Tomāti – 0,5 kg

Mērce-pārlējums:

Tomāti – 2 gab. (vidēji)

Saldā paprika – 1 gab.

Ķiploka daiviņas – 3 gab.

Sāls – 1 tējk.

Cukurs – 1 ēdk.

Augu eļļa – 3 ēdk.

Melnā maltā pipari – šķipsniņa

Lasi vēl: Šādus tomātus mēs jau ēdam uz nebēdu- mēreni pikanti, aromātiski: tik gardi, ka nevar atrauties

Iesaku pagatavot.