Sasmalcinu līdz viendabīgai masai.
Sanāk šāds mērce.
Aplejam ar šo masu sagrieztus tomātus.
Un kārtīgi samaisu.
Pārklāju ar pārtikas plēvi un lieku ledusskapī apmēram uz 1,5–2 stundām.
Pēc divām stundām izņemu no ledusskapja un pasniedzu kopā ar gaļu. Ļoti, ļoti garšīgi!
Tevi arī varētu interesēt
Recepte:
Tomāti – 0,5 kg
Mērce-pārlējums:
Tomāti – 2 gab. (vidēji)
Saldā paprika – 1 gab.
Ķiploka daiviņas – 3 gab.
Sāls – 1 tējk.
Cukurs – 1 ēdk.
Augu eļļa – 3 ēdk.
Melnā maltā pipari – šķipsniņa
Lasi vēl: Šādus tomātus mēs jau ēdam uz nebēdu- mēreni pikanti, aromātiski: tik gardi, ka nevar atrauties
Iesaku pagatavot.
Tevi noteikti interesēs
- Vecums, kurā sieviete vīriešiem šķiet vismazāk pievilcīgaby Rinalds Bergmanis
- Manai mammai jau pāri 70, tāpēc nolēmu viņu paņemt pie sevis; joprojām nespēju aptvert, ko viņa sastrādāja mūsu mājā…by Rinalds Bergmanis
- Mīklainais objekts kosmosā strauji tuvojas Zemei: Vanga pareģojusi citplanētiešu ierašanos uz Zemes 2025.gadāby Laura Andersone