Ziema ir klāt, un tas nozīmē, ka ir laiks radīt kaut ko garšīgu.
Esmu pārliecināta, ka jūs atceraties šīs gardās šokolādes magoņu maizītes. Tās ir tik mīkstas, tik siltas un saldas, ka ir vienkārši noziegums tās neizmēģināt.
Bet lūk, ko es jums pastāstīšu un pat iepriecināšu – tās nav grūti pagatavot, un ar to var tikt galā pat mājās. Ļaujiet man jums to pierādīt un parādīt, kā.
Lai sāktu, kā tradīcija saka, mēs ejam pie ledusskapja un paņemam visu, kas iekļauts sarakstā:
un ēdam 500 gramus miltu;
80 gramus cukura;
7 gramus rauga;
250 ml piena;
1 olu;
3 ēdamkarotes augu eļļas.
Bet ar pildījumu tas ir vēl vienkāršāk:
200 g magoņu sēklu;
80 g sviesta;
350 piena;
170 grami cukura.
Starp citu, var pagatavot arī šokolādi. Ar to pārklāsim virsmu.
Sāksim.
Es ņemu bļodu un ieberu tajā visus miltus, cukuru un raugu. Rūpīgi samaisu sausās sastāvdaļas un pievienoju olu, pienu un sviestu.
Viss maisījums ir kārtīgi jāsajauc, un tas ir svarīgi, nevis ar mikseri, bet ar rokām un ar mīlestību.
Starp citu, nav nepieciešams visu gatavot šķīvī, ir iespēja uzreiz un uz dēlīša. Lūk, kā tas izskatās, vispirms ņemam miltus, ieliekam tos riņķī tā, lai iekšā paliktu iedobums, kurā stabiņš sadala olu.
Pievienojam pārējās sausās daļas un sākam rullēt mīklu, pakāpeniski ielejot pienu.
Tātad mīkla ir gatava, tagad ir nepieciešams to nosegt ar vāku un nosūtīt uz stundu siltā un tumšā vietā.
Un, kamēr tas rūgst, es nodarbojos ar pildījumu.
Magoņu sēklas uz pusstundu iemērc verdošā ūdenī.
Pēc tam uz lēnas uguns vāriet ar pienu apmēram 5 līdz 10 minūtes. Tad pievieno cukuru un izkausētu sviestu un atstāj vēl 10 minūtes.
Mīkla tikko ir uzrūgusi, tāpēc paņemiet mīklu, izrullējiet plus mīnus 5 milimetrus.
Lasi vēl: Negaidīts bonuss no zvaigznēm: 3 zvaigžņu zīmes būs uzmanības centrā pēc 7. decembra – esiet gatavi
Nežēlojiet glazūru un izklājiet to biezā slānī.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…