Atliek tikai satīt ruļli un sagriezt to ar nazi vai auklu. Es izvēlējos diegu.
Apsmērē virsu ar olu un liec cepeškrāsnī uz 25 minūtēm.
Kamēr tie cepas, es izkausēju šokolādi.
Un tagad maizītes ir izceptas. Noteikti ļaujiet tām nedaudz atdzist un pārlejiet tās ar šokolādi.
Tagad tas ir gatavs pasniegšanai.
Lasi vēl: Likteņa labvēlība: tuvākajās dienās fantastiska veiksme gaida uzreiz 6 zvaigžņu zīmes
Mīkstas, aromātiskas un gardas maizītes ir pagatavotas.
Tevi noteikti interesēs
- No siltumnīcas noņēmu polikarbonāta loksnes un nolēmu tās vairs nelikt atpakaļ – skaidroju, kāpēc pieņēmu šādu lēmumuby Sandra Vīgante
- Talsu kasiere nosauca 10 produktus, kurus pati vakaros lielveikalā nekad nepērk – un izskaidroja, kāpēcby Sandra Vīgante
- Kāpēc agrāk kaķiem deva pienu, bet tagad uzskata, ka to darīt nevajag: ekspertu viedoklisby Laura Andersone