Lai kājas nesaltu: 5 pārbaudīti veidi, kā izolēt ziemas apavus

Ja šādā veidā nosiltināsiet ziemas apavus, jūsu kājas paliks sausas un siltas.

Šie daži triki ļaus jums vienmēr saglabāt kājas siltas, pat ja ārā ir ļoti auksts. Jo vislabākās kvalitātes ziemas apavi ne vienmēr saglabā siltumu, īpaši garu pastaigu laikā.

Mēs jums pastāstīsim, kā jūs varat ātri un vienkārši nosiltināt savus apavus, lai kājas paliktu siltas arī aukstā laikā.

Papildu zolītes

Šis ir visuniversālākais veids, kā siltināt ziemas apavus. Zolītes jāizvēlas no dabīgiem materiāliem, jo tie labi saglabā siltumu sala laikā. Ideāls variants būs arī siltumu atstarojošas zolītes ar foliju. Taču šajā gadījumā jums būs jāizvēlas par izmēru lielāki apavi, lai jums būtu ērti.

Siltas zeķes

Droši vien ikviens izmanto šo metodi pēdu siltināšanai. Lai izvairītos no hipotermijas, jāizvēlas zeķes, kas izgatavotas no dabīgas vilnas. Pastāv arī lieliska iespēja – tās ir termo zeķes, kas arī pasargās jūsu kājas no aukstuma.

Sausās sinepes

Šo metodi izmantoja mūsu vecmāmiņas, tāpēc to var arī izmēģināt. Lai to izdarītu, vispirms uzvelciet pirmo zeķu pāri un pēc tam otro, ieberot tajā nedaudz sinepju pulvera.

Lasi vēl: Kā pareizi krāsot matus mājās: krāsa saglabāsies ilgāk nekā 2 mēnešus

Vecas avīzes

Vēl viena vecmāmiņu metode, ko, starp citu, diezgan bieži izmanto profesionāli alpīnisti. Šāds triks būs piemērots salam un sausam laikam. Kājas jāaptin ar avīzi, un pēc tam tai virsū jāuzvelk zeķes. Galvenais, lai tās būtu izgatavotas no dabīgiem materiāliem, tad tas palīdzēs saglabāt kāju siltumu.

Noslēgšana

Šī metode ir piemērota, lai padarītu apavus ūdensnecaurlaidīgus. Šim nolūkam veikalos pārdod dažādus krēmus, aerosolus un gēlus, kas atgrūž mitrumu un saglabā siltumu iekšā. Lai to izdarītu, ar šādu želeju vai aerosolu jāapstrādā apavu virsma, tostarp visas šuves. Un jūsu kājas paliks sausas un siltas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment