Šodien es gribu ar jums padalīties ar informāciju par to, kā pareizi atkausēt un iztīrīt saldētavas nodalījumu.
Es iesaku atkausēt saldētavu vismaz divas reizes gadā.
Sākumā ir jāizslēdz ledusskapis un jāieliek saldētavas nodalījumā trauks ar karstu ūdeni. Turpiniet šo procedūru līdz kameras pilnīgai atkausēšanai.
Lai paātrinātu atkausēšanas procesu, var izmantot šķīdumu, kas sastāv no sāls un silta ūdens. Šķīduma pagatavošanai nepieciešama viena ēdamkarote sāls un 200 mililitri ūdens. Šo šķīdumu jāielej traukā ar smidzinātāju un jāapstrādā ar to saldētavas nodalījums.
Saldētava man ir pilnībā atkausējusies, un turpmāk es veicu dezinfekciju.
Tam es izmantoju hlorheksidīnu. Es pārlēju to traukā ar smidzinātāju un apstrādāju saldētavas nodalījumu. Šis līdzeklis ir lielisks dezinfekcijas risinājums, kas efektīvi iznīcina baktērijas un mikrobus, nodrošinot, ka saldētavas iekšpuse paliek higiēniska un droša pārtikas uzglabāšanai.
Pēc apstrādes ļauju virsmai pilnībā nožūt, lai izvairītos no mitruma uzkrāšanās, kas varētu veicināt pelējuma vai nepatīkamu smaku rašanos. Regulāra dezinfekcija ar hlorheksidīnu palīdz uzturēt svaigu un tīru vidi, kas īpaši svarīgi saldētavas uzturēšanai labā darba kārtībā un jūsu ģimenes veselības aizsardzībai.
Lasi vēl: Šāds šķīdums uz visiem laikiem atbrīvos no skudrām: pietiek ar vienu apstrādi ar šo pārbaudīto līdzekli
Es rūpīgi visu iztīrīju un tagad ļauju saldētavas nodalījumam vēdināties pusstundu. Šajā laikā es pievērsīšos ledusskapja galvenajai kamerai.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…..
Tevi noteikti interesēs
- Latvijas iedzīvotāji neapmierināti par gaidāmajiem likuma grozījumiem attiecībā uz bankomātiemby Sandra Vīgante
- Pēc 1. augusta šos produktus vairs nevarēs iegādāties – to vairs nebūs iespējams iegādātiesby Rinalds Bergmanis
- Latvijā apsver samazināt atļauto ātrumu ārpus apdzīvotām vietām – jau zināms, līdz cik km/hby Sandra Vīgante