Ja vēlaties izbalināt plastmasas virsmas ledusskapī, varat izmantot sodu un ūdeņraža pārskābi.
Noslēdzošais solis būs saldētavas nodalījuma apstrāde ar glicerīnu. Tas ievērojami samazinās ledus veidošanos nodalījumā, palīdzot saglabāt iekšējo virsmu gludu un mitrumu atgrūdošu. Pateicoties šai apstrādei, nākamreiz saldētavas atkausēšana būs daudz retāka un vieglāka, turklāt ierīce darbosies efektīvāk, taupot elektroenerģiju.
Regulāra glicerīna lietošana var arī pagarināt saldētavas kalpošanas laiku, nodrošinot, ka tajā vienmēr valda tīrība un kārtība. Tāpēc iesaku šo soli neizlaist un rūpīgi sekot līdzi sava ledusskapja un saldētavas stāvoklim.
Lasi vēl: Kabaču spēks jūlijā: efektīvs mēslojums aukstam laikam ar 1 ēdamkaroti uz 10 litriem ūdens
Un tas arī ir viss, ko vēlējos jums pastāstīt. Ceru, ka šī informācija jums būs noderīga un palīdzēs uzturēt jūsu saldētavu tīru un kārtīgu, kā arī izvairīties no liekas ledus veidošanās nākotnē.
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķi strauji pasliktinājuši prognozi no 15. decembra: kas notiks ar laiku
- Dabas pētnieks Ilmārs Tīrmanis brīdina latviešus: ”Ja sākāt, tad nedrīkst to pārtraukt līdz pat pavasarim”
- Veterinārārsti brīdina: populārajā raidījumā “Ķepa uz sirds” izskanējusi informācija, kas nav patiesa
- 2025./ 2026. gada ziemas modes “antitrendi”: novecojošas “kombinācijas”, par kurām šajā sezonā varat aizmirst
- Būtiski jaunumi no VSAA: kā pabalstu pārrēķini ietekmēs jūsu ienākumus; pilns saraksts ar izmaiņām, kas gaidāmas no nākamā gada 1. janvāra
- 16. decembrī sāksies kaut kas neredzēts kopš 1869. gada: sinoptiķi brīdina iedzīvotājus par to, kas sagaidāms









