Ja vēlaties izbalināt plastmasas virsmas ledusskapī, varat izmantot sodu un ūdeņraža pārskābi.
Noslēdzošais solis būs saldētavas nodalījuma apstrāde ar glicerīnu. Tas ievērojami samazinās ledus veidošanos nodalījumā, palīdzot saglabāt iekšējo virsmu gludu un mitrumu atgrūdošu. Pateicoties šai apstrādei, nākamreiz saldētavas atkausēšana būs daudz retāka un vieglāka, turklāt ierīce darbosies efektīvāk, taupot elektroenerģiju.
Regulāra glicerīna lietošana var arī pagarināt saldētavas kalpošanas laiku, nodrošinot, ka tajā vienmēr valda tīrība un kārtība. Tāpēc iesaku šo soli neizlaist un rūpīgi sekot līdzi sava ledusskapja un saldētavas stāvoklim.
Lasi vēl: Kabaču spēks jūlijā: efektīvs mēslojums aukstam laikam ar 1 ēdamkaroti uz 10 litriem ūdens
Un tas arī ir viss, ko vēlējos jums pastāstīt. Ceru, ka šī informācija jums būs noderīga un palīdzēs uzturēt jūsu saldētavu tīru un kārtīgu, kā arī izvairīties no liekas ledus veidošanās nākotnē.
Tevi noteikti interesēs
- Nenopirku mašīnu sava vīra tēvam un tad tik sākās.. Un tad man viss salikās kopā
- 7 skaidras pazīmes, ka “aizgājušā” mīļā cilvēka dvēsele vēl aizvien atrodas tev blakus
- Karaliskas vakariņas no vienkāršām sastāvdaļām: “ātrais plovs” 25 minūšu laikā
- Kāpēc kaķis metas pie kājām un kož – un kā nekādā gadījumā nevajadzētu reaģēt
- Veļu laikā, kad beidzas 10. novembrī, nedrīkst darīt šādas lietas, citādi sāksies neveiksmes
- Veikalā pamanīju sievieti, kas pirka 30 kg sāls, piegāju pajautāt kāpēc – uzzinot atbildi pati arī nopirku








