Ja vēlaties izbalināt plastmasas virsmas ledusskapī, varat izmantot sodu un ūdeņraža pārskābi.
Noslēdzošais solis būs saldētavas nodalījuma apstrāde ar glicerīnu. Tas ievērojami samazinās ledus veidošanos nodalījumā, palīdzot saglabāt iekšējo virsmu gludu un mitrumu atgrūdošu. Pateicoties šai apstrādei, nākamreiz saldētavas atkausēšana būs daudz retāka un vieglāka, turklāt ierīce darbosies efektīvāk, taupot elektroenerģiju.
Regulāra glicerīna lietošana var arī pagarināt saldētavas kalpošanas laiku, nodrošinot, ka tajā vienmēr valda tīrība un kārtība. Tāpēc iesaku šo soli neizlaist un rūpīgi sekot līdzi sava ledusskapja un saldētavas stāvoklim.
Lasi vēl: Kabaču spēks jūlijā: efektīvs mēslojums aukstam laikam ar 1 ēdamkaroti uz 10 litriem ūdens
Un tas arī ir viss, ko vēlējos jums pastāstīt. Ceru, ka šī informācija jums būs noderīga un palīdzēs uzturēt jūsu saldētavu tīru un kārtīgu, kā arī izvairīties no liekas ledus veidošanās nākotnē.
Tevi noteikti interesēs
- Sarkanais diedziņš vai aprocīte ap roku: tam ir sena vēsture un dziļa nozīmeby Laura Andersone
- Mana laulība ar vīru izjuka vienas fotogrāfijas dēļ, ko es viņam aizsūtīju kā pārsteigumu: Rihards tajā pamanīja ko savāduby Laura Andersone
- Nospiediet 2 pogas reizē: šis slepenais režīms attīrīs jūsu veļas mašīnu no pelējumaby Rinalds Bergmanis