Lai saņemtu algas paaugstinājmu darbā, ir jāizdara tikai 1 lieta

Neliec čemodānu vai somu uz darba galda

Uz galda nolikta soma vai čemodāns var radīt asociācijas ar nodomu aiziet no darba. Šis ticējums atgādina par nepieciešamību rūpēties par savu darba vietu un uzturēt profesionālu atmosfēru.

Lai saņemtu algas pielikumu, pasēdi priekšnieka krēslā

Šis ticējums ir daudzkārt pārbaudīts un īpaši attiecas uz cilvēkiem, kuri jau ir sasnieguši ko nozīmīgu savā darbā. Krāvējs, kuram negaidīti rodas iespēja pasēdēt priekšnieka krēslā, varēs tikai iedvesmoties no viņa piemēra un motivēt sevi kāpt augstāk pa karjeras kāpnēm.

Savukārt priekšnieka vietniekam izredzes uz algas pielikumu būs daudz lielākas.

Neej garām priekšniekam zem kāpnēm

Tas var novest pie neveiksmes vai pat darba zaudējuma. Šis ticējums izceļ cieņas nepieciešamību pret vadību.

Ja tev darbā bieži plīst tasītes, tas var liecināt, ka starp kolēģiem ir daudz skauģu.

Tava apziņa nav vienīgais, kas tevi patiesībā vada. Pastāv arī bezapziņa, kuru daudzi dēvē par intuīciju. Ja ofisā jūties neērti vai nekomfortabli citu cilvēku klātbūtnē, tavs ķermenis uz to reaģēs. Sasisti trauki ir tikai viens no iespējamiem signāliem. Ieklausies sevī un savās izjūtās – tā ir ļoti vērtīga prakse.

Neapspried sliktas ziņas pie pusdienu galda

Sarunas par negatīviem notikumiem pie pusdienu galda var novest pie neveiksmēm un negatīvas enerģijas darba vietā. Šis ticējums atgādina, cik svarīgi ir uzturēt pozitīvas sarunas un veicināt labu atmosfēru darbā.

Lai noturētos jaunajā darbā, noslauki galdu ar mitru drānu

Tādā veidā tu ne tikai atbrīvosies no iespējamiem netīrumiem un putekļiem, bet arī noņemsi visu, ko aiz sevis atstājis iepriekšējais darbinieks – visas viņa negatīvās emocijas, neveiksmes un kļūdas.

Jo lietas uzkrāj citu cilvēku negatīvo enerģiju. Tāpēc, ja vēlies veiksmīgi turpināt darbu jaunajā vietā, nekautrējies pajautāt, kur var dabūt drānu galda noslaucīšanai.

Nedāvini saviem kolēģiem pulksteņus

Pulksteņu dāvināšana kolēģiem var simbolizēt vēlmi, lai viņi drīz aizietu no darba vai lai pavadītu mazāk laika kopā ar viņiem. Šis ticējums atgādina, cik svarīgi ir uzturēt pozitīvas attiecības ar kolēģiem un izrādīt cieņu pret viņu darbu.

Saklausot pareģes Ņinas vārdus, mēs varam sajust vienkāršu dzīves gudrību, kas veidojusies tūkstošu cilvēku pieredzes rezultātā un pārvērtusies vienkāršās parunās, ticējumos un sakāmvārdos.

Šie padomi var kādam šķist vecmodīgi, kā no pagājušā gadsimta, bet citiem tie var būt svarīgi, lai veidotu iekšējos noteikumus komfortablai darba videi. Nav iespējams piespiest cilvēku izmantot šo informāciju, viņam pašam jāizlemj, vai tā ir nepieciešama. Vai tu ieklausīsies šajos padomos – tas ir tavs lēmums. Mūsu uzdevums ir tikai sniegt šo informāciju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment