Lai sīpolu gali nekļūtu dzelteni un neizkalstu, laistiet sīpolu dobes ar šo līdzekli

Šķiet, kāpēc pievērst tik lielu uzmanību sīpolu lociņam, ja tie tik un tā apkalst, un dārzniekiem vajag tikai pašu sīpolu. Faktiski pazemes daļas izmērs un kvalitāte ir tieši atkarīga no tā, cik labi lapas ir attīstītas augšanas sezonas pirmajā pusē.

Laika gaitā vielas no sīpola zaļās daļas ieplūst sīpolā, baro to, padara to lielu, spēcīgu un piemērotu ilgstošai uzglabāšanai. Un nodzeltējušas un/vai žūstošie lociņi samazina barības vielu daudzumu.

Problēma var rasties zemas temperatūras, kaitēkļu, sli**bu vai nepareizas laistīšanas dēļ. Bet šajā rakstā apskatīsim visizplatītāko cēloni – uztura trūkumu vai nelīdzsvarotību.

CSDD informē, ka tiek paaugstināta maksa par šo populāro pakalpojumu! No kura datuma?

Serafilo kultūru iezīmes

Arī augiem ir vajadzīga barība. Ir labi zināms, ka šī kvalitāte ietver makroelementus (slāpekli, fosforu, kāliju), kas ir nepieciešami dārzeņu un dārza kultūrām lielos daudzumos, un mikroelementus, ko patērē niecīgās devās.

Lasi vēl: Es dodu sīpoliem un ķiplokiem šīs barības vielas un iegūstu ražu savas dūres lielumā!

Ne visi zina par mezoelementu esamību, kas ieņem starpposmu starp galvenajām grupām. Arī sērs, magnijs un kalcijs nereti kļūdaini tiek klasificēti kā mikroelementi, lai gan augiem tie nepieciešami daudz lielākā daudzumā nekā, piemēram, dzelzs, bors vai mangāns.

Lasi vēl: Dievs tevi noskūpstīs uz abiem vaigiem: šīm trim zvaigžņu zīmēm aprīļa beigās veiksies

Nesen daži ārzemju botāniķi pat mēģina klasificēt sēru kā makroelementu, jo daži kultūraugi to patērē tik daudz. Ir pat tāds jēdziens – serafīlie augi. No tiem visinteresantākie dārzniekiem ir amariļu dzimtas pārstāvji, kuriem pieder sīpoli, un krustziežu dzimtas pārstāvji.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk par to kā pagatavot īpašo līdzekli

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment