Laima Vaikule beidzot atklāj, kāpēc viņai nav bērnu. Asaras sariešas acīs…

Dziedātāja Laima Vaikule ir iemīļota daudziem, un ne tikai viņas daiļrades dēļ, bet arī par to, kāda viņa ir kā personība. Reizēm šovbizness var sabojāt labus cilvēkus, bet tas nav Laimas gadījums.

Viņa vienmēr aizstāvēs savu viedokli un nekad neatkāpsies no saviem principiem, neatkarīgi no situācijas.

 

 

Taču Laima Vaikule savā dzīvē ir pieļāvusi daudz kļūdu, par kurām tagad nožēlo.

Jaunības laikā, līdzīgi kā daudzas citas zvaigznes, dziedātāja divas reizes ir pārtraukusi grūtniecību.

 

 

„Bērni ir patiesi brīnišķīgi. Ja būtu iespējams pagriezt laiku atpakaļ, man būtu daudz bērnu. Bet, runājot par sievietēm, kurām svarīgākais ir, lai „mīļotais ir blakus”, es viņām neticu,” saka Laima.

 

 

Laima Vaikules personīgā dzīve ir kā filmas sižets: viņi satikās jaunībā, iemīlējās un joprojām ir kopā. Nekādu drāmu, nekādu izrādīšanos, tikai patiesa mīlestība.

 

 

Dīvaini, ka dziedātāja nekad nav izjutusi greizsirdību pret savu vīru: “Greizsirdība ir apkaunojoša emocija, pret kuru ir jācīnās.”

“Šādi vīrieši ir īsti skopuļi!” Trīs vārdi, kuru īpašnieki biežāk ir skopāki par citiem vīriešiem

 

18 gadu vecumā greizsirdība var būt saprotama, un pat 30 gadu vecumā tā nav neparasta, bet pēc 50 gadiem tā kļūst par absolūti apkaunojošu parādību. Vecums rada mierīgumu. Nav vērts piedoties greizsirdībai; labāk ir rīkoties.

 

Laima godīgi atzīst, ka viņa nekad nav jutusi kaunu par savu dzīvi, neskatoties uz visām piedzīvotajām lietām, kas notikušas viņas pat 20 gadu vecumā.

 

Laima Vaikule atceras, ka pirms viņas iziešanas uz skatuves Alla Sigalova atpogāja viņas mēteli, atklājot tikai kombinē. Sigalova vienkārši teica: “Tā arī ej”. Kad Vaikule uzstājās uz skatuves, viņai bija ļoti karsti, un zālē bija arī viņas krusttēvs gar*dznieks. Viņa domāja, ka viņš nekavējoties aizies no zāles.

 

Laimai 90. gados bija labas iespējas veidot veiksmīgu karjeru ASV. Viņa ļoti centās un strādāja daudz, bet viņas plānus traucēja negaidīta sli*ība.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment