Laima Vaikule emocionāli atklājusi iemeslus, kāpēc viņai nav bērnu

Laimu Vaikuli ciena daudzi, un tas ir ne tikai viņas mākslinieciskā talanta dēļ, bet arī viņas rakstura dēļ. Šovbizness reizēm maina cilvēkus, bet Laimu tas neskāra. Viņa vienmēr turēsies pie sava viedokļa un nepiekāpsies no saviem principiem.

Taču Laima Vaikule ir pieļāvusi daudz kļūdu savā dzīvē, un tagad viņa nožēlo par tām.

Jaunības gados, tāpat kā daudzas zvaigznes, dziedātāja divas reizes ir pārtraukusi bērna gaidības.

„Bērni – tas ir brīnišķīgi. Ja vien varētu laiku pagriezt atpakaļ, man būtu daudz bērnu. Bet ja runājam par sievietēm, kurām „ka tikai mīļotais bakus”, tad es viņām neticu”, – saka Laima.

 

Laimas personīgā dzīve ir kā filmas sižets: viņi satikās un iemīlējās jaunībā, un līdz pat šai dienai ir kopā. Bez drāmām vai publiskas uzmanības – tikai tīra un patiesa mīlestība.

Ir pārsteidzoši, ka dziedātāja nekad nav izjutusi greizsirdību pret savu vīru: „Greizsirdība ir pazemojoša emocija, pret kuru ir jācīnās.

“Būt greizsirdīgai 18 gados – vēl saprotami, pat 30 gados tas vēl ir pieņemami, bet, kad esi 50 – tas jau ir pilnīgi apkaunojoši. Vecums ienes savu kārtību. Nav jēgas būt greizsirdīgai, labāk ir rīkoties.”

Laima arī atzīst, ka viņai nekad nav bijis kauns par neko, ko dzīvē ir darījusi, pat ja 20 gados ir izmēģināts viss.

„Pie manis pirms iziešanas uz skatuves pienāca Alla Sigalova un atpogāja manu mēteli, zem kura man bija tikai kombinē. Pateica: „Tā arī ej”. Uz skatuves man karsti palika. Pie tam zālē sēdēja mans krusttēvs garīdznieks. Domāju, ka viņš tūdaļ aizies”, – atceras Vaikule vienu no saviem jaunības kurioziem.

Kā ģērbties, ja gribi noslēpt savu apaļīgo puncīti: dalos ar profesionāļu noslēpumiem

90. gados Laimai bija lieliskas izredzes izveidot veiksmīgu karjeru ASV. Viņa daudz strādāja un pielika lielas pūles, taču šos plānus izjauca negaidīta veselības problēmas.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment