Laimes horoskops: dienas padoms katrai zodiaka zīmei 2023. gada 11. septembrī

Astrologi ir snieguši padomus, kā gūt panākumus pirmdien, 2023. gada 11. septembrī, katram zodiaka apļa loceklim. Ar veiksmes horoskopu strādāja ziņu portāla Dzentlmenis.lv žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem astrologi iesaka “izslēgt” galvu un atpūsties pirms jaunās darba nedēļas. Nogulieties, pastaigājieties parkā, klausieties mūziku.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem labāk ir neveidot plānus. Pēcpusdienā dodies iepirkties, bet vakarā apmeklē teātri vai restorānu.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi šo dienu labāk pavadīt kopā ar otro pusīti. Lai tā ir relaksējoša un mājīga nedēļas nogale. Skaties filmu, sapņo zem zvaigznēm.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem ir nepieciešams novērsties no problēmām, un tam palīdzēs kāda iecienīta nodarbe vai hobijs. Esi radošs, izveido kaut ko skaistu savām rokām.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām nepieciešams vairāk kustēties un bagātināties ar emocijām. Nedēļas pēdējā dienā nesēdi mājās – dodies uz interesantām vietām. Planetārijs vai boulinga klubs ir lieliska iespēja.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām vajadzētu doties iepirkties un beidzot iegādāties kaut ko tādu, par ko tik ilgi sapņo. Pavadiet vakaru romantiski.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem jāsavāc spēki un domas un jāpieņem dažas grūtas izvēles. Lai rīkotos pareizi, mazāk domā, citādi riskē pilnībā apjukt. Tava intuīcija būs tavs visdrošākais un uzticamākais palīgs – ieklausies tajā.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem šo dienu labāk pavadīt klusi un mierīgi. Nenodarbojies ar sportu un citām fiziskām slodzēm. Arī ekstrēmas aktivitātes ir aizliegtas.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Arī Strēlniekiem jāizvairās no traumām un jāizslēdz jebkādas fiziskas un sportiskas aktivitātes. Dodieties uz koncertu vai apmeklējiet izstādi.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāzim vajadzētu jautri pavadīt laiku. Tava dvēsele pieprasa brīvdienas, un tev nevajadzētu to liegt. Gūsti enerģiju un emocijas nākamajai nedēļai.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Astrologi iesaka Ūdensvīriem veikt plānošanu un noteikt prioritātes. Dariet to mierīgā, klusā mājas vidē. Ideālā gadījumā – pilnīgā vientulībā. Vakarā lasi savu mīļāko grāmatu un dzer piparmētru tēju.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm ir jākontrolē savas emocijas un neļauj dusmu lēkmēm sabojāt attiecības ar cilvēkiem, kas tev rūp. Tev vajadzētu arī izvairīties no alkoholisko dzērienu pārmērīgas lietošanas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment