Laimestu kalendārs septembrim 2024: veiksmīgākās dienas

Mēness kalendārs palīdzēs izvēlēties vislabvēlīgākās dienas, lai piedalītos loterijā, lai palielinātu izredzes laimēt. 2024. gada septembrī ir gan labi, gan slikti datumi biļešu iegādei.

Piedāvājam iepazīties ar ieteikumiem katrai mēneša dienai un uzzināt, kad vajadzētu izmēģināt veiksmi un kad labāk atturēties no azartspēlēm.

Labvēlīgas dienas 2024. gada septembrī


1., 4., 8., 9., 10., 18., 22., 26., 27., 30. septembris ir dienas, kad Mēness enerģija ir vislabvēlīgākā finanšu piedzīvojumiem. Mūsdienās palielinās veiksmīga iznākuma un naudas plūsmas piesaistīšanas iespējamība.

1. septembris ir pozitīvas enerģijas pilna diena, piemērota finanšu lēmumu pieņemšanai un dalībai loterijā. Mēness Lauvas zīmē uzlabo intuīciju un piesaista veiksmi.

4. septembris ir laimestiem labvēlīga diena. Mēness Svaru zīmē palielina tieksmi pēc finansiāliem piedzīvojumiem un veiksmes iespējamību. Nebaidieties būt dāsns un uzticieties savai intuīcijai.

8. septembris ir diena, kad pastiprinās iekšējā intuīcijas izjūta. Mēness Skorpionā palīdz piesaistīt finanšu resursus. Galvenais ir nekoncentrēties uz negatīvām domām.

10. septembris ir piemērots laiks eksperimentiem un jauniem finanšu centieniem. Mēness Strēlnieka zīmē atnesīs negaidītas un patīkamas pārmaiņas.

Lasi vēl: Hortenzijas rudenī – obligāti: agronoms pastāstīja, ko darīt ar krūmiem tagad – atslēga uz krāšņiem ziediem nākamgad

18. septembris ir lieliska diena uzvarām, prieka un optimisma piepildīta. Ir pienācis laiks piesaistīt finanses un baudīt panākumus.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment