Laimestu kalendārs septembrim 2024: veiksmīgākās dienas

 

Neitrālas dienas 2024. gada septembrī

2., 5., 15., 29. septembris ir dienas, kad finanšu lietās labāk būt uzmanīgiem. Šīs dienas nerada skaidrus draudus, taču tās arī nepalīdz piesaistīt naudas plūsmas.

2. septembris — Mēness Jaunavas zīmē brīdina par finanšu riskiem un iesaka koncentrēties uz iepriekšējo darbību analīzi.

15. septembris ir neitrāla diena, kad vari pārskatīt savas dzīves prioritātes, taču uz vērā ņemamiem finansiāliem panākumiem nevajadzētu cerēt.

29. septembris ir mierīga diena, kas paredzēta pārdomām un jaunu mērķu izvirzīšanai, bet ne lielām naudas likmēm.

Nelabvēlīgas dienas 2024. gada septembrī

6., 7., 8., 11., 12., 13., 14., 16., 17., 19., 20., 21., 23., 24., 25. septembris ir dienas, kad nevajadzētu riskēt un likt uz veiksmi. Šajās dienās Mēness enerģija neveicina laimestus, tāpēc no azartspēlēm labāk atturēties.

6. septembris — Mēness Svaru zīmē iesaka izvairīties no azartspēlēm un nevajadzīgiem riskiem. Diena piemērota iekšējā līdzsvara atjaunošanai un darbam ar sevi.

13. septembris — Mēness Mežāzī ir piepildīts ar spēcīgu, bet nestabilu enerģiju. Labāk izvairīties no riskantām darbībām, lai nepiesaistītu nevēlamas sekas.

Lasi vēl: Logi būs skaidrāki par kristālu: tikai viens līdzeklis ātri novērš švīkas un traipus – ietaupot daudz naudas un laika

20. septembris — Mēness Vērsī nes briesmas un nepatikšanas. Nav ieteicams piedalīties loterijā vai pieņemt svarīgus finansiālus lēmumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment