Latviešu astronumerologa Kristapa Baņķa prognozes uz šī gada novembri satrauc sabiedrību

Savas domas izklāstīja Juris Kauliņš, astrofiziķis un astrologs.

2024. gadā spēcīgā planētu parādes ietekme būs jūtama gada pirmajā pusē – no februāra līdz maijam, kad var sagaidīt krasus pavērsienus un izteiktas pārmaiņas. Savukārt janvāris un jūnijs kalpos kā pārejas periodi.

Aktīvajā fāzē gaidāmās izmaiņas varētu izpausties kā satricinājumi, taču to precīzu raksturu ir grūti paredzēt. Norises šajā laikā pastiprinās karmiskās sekas.

Tā kā 2024. gads ir noslēdzošais planētu parādes ciklā, darbosies cēloņu un seku princips, kas nozīmē, ka atrisināsies un noslēgsies būtiski jautājumi, kas iepriekš radījuši satricinājumus.

Jaunajā gadā ekonomikas izaugsmes temps pieaugs. Jebkurā gadījumā 2024. gads ekonomikā būs labāks nekā iepriekšējais. Pozitīvās izmaiņas ietekmēs finanšu un banku sistēmu. Inflācija, visticamāk, nepieaugs, un pastāv ievērojama iespēja, ka tā pat samazināsies.

Lasi vēl: Pāvels Globa šīm divām zodiaka zīmēm septembra beigās, ar lielu iespējamību, prognozē finansiālu veiksmi

Izteiktāka kļūs pāreja uz alternatīviem un atjaunojamiem energoresursiem, un, samazinoties tradicionālo energoresursu patēriņam, pakāpeniski stabilizēsies enerģijas tirgus. Pozitīva attīstība ir gaidāma arī zinātnē un tehnoloģiju jomā, ar iespēju piedzīvot ievērojamus atklājumus un sasniegumus.

Klimata pārmaiņas kļūs intensīvākas, izpaužoties kā nestabilitāte meteoroloģiskajos apstākļos. Tiek prognozēti jauni temperatūras rekordi, un sausuma periodus mainīs lietusgāzes.

Šī gada izskaņa būs astroloģiski ļoti nozīmīgs, jo janvārī Plūtons pāries uz jaunu zīmi – Ūdensvīru, kurā tas atradīsies līdz 2044. gadam. Tas nozīmē, ka planētas ietekme mainīsies.

Jomās, kur jau notiek strukturālas reformas, tās turpināsies, taču Ūdensvīra zīme veicinās jaunus procesus, kas saistīti ar augstajām tehnoloģijām un mākslīgo intelektu.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment