Latviešu iemīļotais komponists Raimonds Pauls pēc jauno talantu dziedāšanas izmisumā saķer galvu (video)

Foto – ekrānuzņēmums

Maestro Raimonda Paula vārds ne Latvijā, ne mūzikas pasaulē komentārus neprasa. Talantīgais komponists ir apveltīts ar spožu humoru, kas raksturīgs tikai viņam, taču šajā reizē noticis kas tāds, ka viņam atlicis vien saķert galvu…

Latviešu izcilais komponists Raimonds Pauls nākošā gada 12.janvārī atzīmēs jau savu 89.dzimšanas dienu, taču par spīti pieklājīgajam džentlmeņa vecumam, komponists turpina apmeklēt dažādus ar mūziku saistītus pasākumus un pat koncertos uzstājas pats.

Lai arī komponists visai kritiski savulaik ir izteicies par dažādiem talantu šoviem, viņš, sev raksturīgajā humorā, ir atzinis, ka “izrādās, Latvijā tomēr kāds prot arī dziedāt”. Daudzi populāri mūziķi zina, ka Maestro ir prasīgs, tomēr daudziem nu jau zināmiem mūziķiem un dziedātājiem pavēris durvis un plašo mūzikas pasauli.

Pats Raimonds Pauls savulaik bija viens no populārākajiem komponistiem ne tikai Latvijā, bet arī bijušajā Padomju Savienībā, kur viņa sarakstītās dziesmas izpildīja arī Primadonna Alla Pugačova. Tāpat komponistam ar Allu un viņas vīru Maksimu Galkinu vēl aizvien ir ļoti tuvas un draudzīgas attiecības. Pauls arī ir labos draugos ar dziedātāju Laimu Vaikuli un savu Baltezera kaimiņu, miljonāru Jūliju Krūmiņu.

Lasi vēl: Jaunumi tautā mīlētā komponista Raimonda Paula dzīvē: viņš esot gandarīts

Kā jau minēts, komponists laiku pa laikam piedalās arī dažādos projektos, kur jaunie talanti “savā redzējumā” cenšas izpildīt arī kādu paša Raimonda Paula sarakstīto dziesmu. Iespējams, ka komponistam par šiem izpildījumiem ir gana plaša pieredze, kad nav ne tuvu skanējis tā, kā tam būtu jāskan, taču šajā reizē sanācis tā, ka kāds šo neveiklo brīdi nofilmējis un ievietojis vietnē “X”.

Foto – ekrānuzņēmums

Video redzams, kā kāds jauns censonis izpilda Paula “Dziesmiņu par prieku”, to noklausījies Raimonds Pauls ar rokām saķer galvu, tādējādi nodemonstrējot, ka tā šo dziesmu izpildīt nevajag pavisam noteikti… Komentāros cilvēki novēl komponistam izturību un “neķert kreņķi”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment