Latvijā ko tādu neredzēsi: 5 pasaulē neparastākie slidkalniņi

2. The Dolní Morava gaisa pastaiga – slidkalniņš un tai apkārt esošā taka atrodas Čehijā. Uzkāpjot pašā augšā, var baudīt skaistos Čehijas dabas skatus tālu tālēm. Turpat 2 km augstajā pastaigas konstrukcijā ir iebūvēts slidkalniņš, kas slinkos un aizrautīgos ļoti ātri novedīs lejup. Pats slidkalniņš ir 100m garš.

a99741_slide-scraper-487305

3. Izklaidējoši izglītotais tualetes simulācijas slidkalniņš – šis neparastais slidkalniņš atrodas Tokijā vienā no zinātnes centriem. Slidkalniņš ir izveidots kā milzīgs tualetes pods, un bērniem pirms nolaišanās dod uzvilkt savītas konusveida cepurītes, kas izskatās pēc cilvēku eskramentiem. Šī slidkalniņa mērķis ir izglītot bērnus par kanalizācijas būtību.

Lasi vēl: Neparastākās pasūtījuma pasniegšanas metodes restorānos – #4 vispār dīvaini!

BESTPIX Toilet Themed Exhibition Attracts Visitors

4. The Cannonball Loop – ūdens slidkalniņš ASV. Šis tiek uzskatīts par vienu no pasaulē bīstamākajiem ūdens slidkalniņa dizainiem, jo tā izliekums met loku. Vairāki cilvēki ir guvuši nopietnas traumas un pat iesprūduši kādā no slidkalniņa loka daļām. Pēc šiem gadījumiem, paldies Dievam, tas tagad ir tikai apskates objekts.

a99741_17kh7m74skazmjpg

5. Slīkstoša Titānika piepūšanā atrakcija Šveicē – šo gan tikai daļēji var uzskatīt par slidkalniņu, bet tomēr tas tāds skaitās. Bērni šo slidkalniņu bija ļoti iecienījuši, taču no pieaugušo puses tas saistījās ar neētiskumu, un piepūšamo atrakciju aizvāca no atrakciju parka uz visiem laikiem. Toties privāti vēl joprojām to var iznomāt uz bērnu pasākumiem.

a99741_maxresdefault

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment