Latvijā vīrs un sieva iet bojā ļoti briesmīgos apstākļos; notikušais ir zināms

Latvijā ir noticis traģisks notikums, kurā mūžībā aizgāja vīrs un sieva nelabvēlīgos apstākļos. Šim pārim un viņu ģimenei šis ir smags un sāpīgs brīdis, un šī tragēdija ir radījusi dziļu iespaidu visai valstij.

 

Traģisks gadījums, kas izvērtās Ludzā, Latvijā, bija ļoti satraucošs un ietekmēja simtiem cilvēku visā valstī. Visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem!

 

Ludzas novadā ir izcilga vēsture saistīta ar senām cilvēku dzīvesvietām, kuru sākums meklējams mezolīta periodā (8.-5. gadsimts p.m.ē.). Par to liecina kaulu artefaktu atradnes, kas ir atklātas Lielā Ludzas ezera krastos.

 

Neolīta apmetņu klātbūtne Budjankas pussalā un Jurizdikas ragā, kā arī Ķīšukalna pilskalns (zināms arī kā Šelupinkas vai Jeršovkas pilskalns) un ar tiem saistītie kapi papildus apliecina, ka Ludzas apgabals bijis apdzīvots jau senos laikos.

Vīrietis, 68 gadus vecs, un viņa pāris gadus jaunākā sieva dzīvoja vairāk nekā simts metru attālumā no vietas, kur viņi piedzīvoja tragisku nelaimes gadījumu.

 

Pēc savas tikšanās ar kaimiņiem pāris nolēma doties atpakaļ uz mājām ar transportlīdzekli, bet viņiem neizdevās sasniegt galamērķi. Diemžēl pāris bija lietojis grādīgos dzērienus, un viņi piedzīvoja ļoti nopietnas sekas.

 

Traģiski zaudēja dzīvību divas personas, kuras dzīvoja Cirmas pagastā Ludzas novadā. Pāris nelaimes gadījumā iebrauca ar savu transportlīdzekli dīķī, kas atradās viņu kaimiņu pagalmā.

TTiek uzskatīts, ka melnā Audi A6 automašīna šķērsoja lauku ceļu, pirms vadītājs zaudēja kontroli pār to, rezultātā automašīna nobrauca no paredzētā maršruta. Tomēr pilnībā nav izslēgta iespēja, ka vadītājs apzināti veica šo bīstamo manevru.

 

Pēc tikšanās ar kaimiņiem pāris pieņēma lēmumu braukt mājup taču alkohola ietekmē viņiem neizdevās nonākt galapunktā.

Transportlīdzeklis tika atrasts dīķī iegrimis ceturtdien, un nākamās dienas rītā plkst. 8.00 tika izsaukti ugunsdzēsēji. Pēc rūpīgas transportlīdzekļa salona pārbaudes tika konstatēta divu bojāgājušo personu klātbūtne.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment