Latvijas likumsargi izplata būtisku ziņu par sodu nomaksu CSN pārkāpuma gadījumā

Latvijas likumsargi izplata būtisku ziņu par sodu nomaksu CSN pārkāpuma gadījumā. Daudziem šoferīšiem šis varētu atvieglot radušās situācijas. 

Valsts likumsargi informē, ka naudas sodu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, kurus likumsargi ir fiksējuši un piemērojuši, apturot pārkāpēja transportlīdzekli, iespējams apmaksāt uzreiz notikuma vietā, izmantojot maksājumu karti.

Valsts likumsargu automašīnās ir uzstādīti POS termināļi, kas ļauj iedzīvotājiem ātri un ērti samaksāt piemēroto naudas sodu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem uzreiz pēc lēmuma pieņemšanas, izmantojot maksājumu karti.

Soda apmaksu ar maksājumu karti iedzīvotāji tiek aicināti veikt, lai izvairītos no kļūdām maksājumos, piemēram, apmaksas veikšanas uz nepareizu konta numuru vai maksājuma aizmirstības, kas var novest pie parādu piedziņas.

Tāpat pastāv risks pieļaut kļūdu, ievadot maksājuma mērķa informāciju, kas var novirzīt maksājumu nepareizi.

Izmantojot maksājumu karti, iedzīvotāji padara soda apmaksas procesu vienkāršāku, drošāku un efektīvāku. Valsts likumsargi aicina iedzīvotājus jautāt viņiem par iespēju veikt apmaksu ar maksājumu karti.

Lasi vēl: Nelaimes koridors: kuras zodiaka zīmes pēc Mēness aptumsuma riskē zaudēt visu

Valsts likumsargi arī aicina vadītājus atbildīgi piedalīties satiksmē, ievērot ceļu satiksmes noteikumus, izvairoties no pārkāpumiem un rūpējoties par savu un citu satiksmes dalībnieku drošību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment