Latvijas viena no lielākajām bankām plāno dāvināt naudu šiem iedzīvotājiem svētkos!

Parasti bankas neizsniedz naudu kā dāvanu klientiem svētkos vai citos līdzīgos gadījumos.

 

Bankas galvenokārt piedāvā dažādus finanšu pakalpojumus, piemēram, kontus, kredītlīnijas, kredītkartes, hipotekāros kredītus, ieguldījumu kontus un citus, bet tās reti sniedz klientiem naudu kā dāvanu.

 

 

Tomēr dažādas bankas var sniegt savu klientu priekšrocības ar dažādām atlaižu un labklājības programmām, kas var ietvert atlaidi vai papildu priekšrocības, piemēram, ietaupījumus uz dažādiem produktiem vai pakalpojumiem.

 

Tas var tikt uzskatīts par simbolisku žestu klientiem par viņu uzticību bankai vai kā veidu, kā pateikties par izmantotajiem pakalpojumiem vai parādīt lojalitāti. Tomēr tas reti nozīmē tiešu naudas summas dāvināšanu.

 

 

Šoreiz Swedbank piedāvā naudas dāvanu noteiktai klientu grupai. Šī ziņa noteikti radīs prieku daudziem Latvijas jauniešiem, kuriem ir lieli plāni un mērķi uz priekšu.

 

Swedbank jauniešiem, kuri šogad sasniedz 18 gadu vecumu, dāvinās 20 eiro, lai palīdzētu tiem uzsākt savas pirmās investīcijas, paziņoja bankas pārstāvji.

 

Lai atbalstītu kultūras attīstību Latvijā, iespēja pieteikties līdzekļiem tiks nodrošināta visiem jauniešiem neatkarīgi no tā, vai viņi ir Swedbank klienti vai nē.

Banka uzsvēra, ka šī dāvana ir vērsta uz plašāku jauniešu loku, lai sniegtu tiem iespēju iepazīt investīciju pasauli un sākt domāt par savu finansiālo nākotni. Pēc bankas aprēķiniem, kopējais dāvinājuma apjoms gada laikā varētu sasniegt līdz pat 50 000 eiro, atkarībā no jauniešu skaita, kuri izmanto šo iespēju.

 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Iniciatīva ir domāta visiem jauniešiem, kuri sasniedz 18 gadu vecumu 2024. gadā. Lai piedalītos šajā iespējā, viņiem jāatver ieguldījumu konts “Swedbank” un jāpiesakās saņemt 20 eiro, izmantojot “Swedbank” internetbanku. Pēc pieteikuma iesniegšanas divu nedēļu laikā viņu ieguldījumu kontā tiks ieskaitītas “Swedbank” “Robur Access Edge Global” fonda daļas vērtībā, kas atbilst saņemtajiem 20 eiro.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment