Lauru lapu novārījums pret vīrusu, enerģijai un ādas skaistumam

Veselīga dzīvesveida piekritēji ir pieraduši pavadīt daudz laika, meklējot un iegādājoties produktus, kas labvēlīgi ietekmē organismu.

Tāpēc mūsu veikalu plauktos ir milzīgs daudzums visdažādāko preparātu ar tādu vai citādu saturu. Vairumā gadījumu tie ir nepiedodami dārgi, un to ieguvumi nav ar neko pamatoti. Savukārt lauru lapu novārījums maksās santīmu, un tā iedarbību uz organismu var apstiprināt jebkurš uztura speciālists.

Jums tikai jāzina, kādas ir problēmas cilvēka organismā, un jāsagatavo novārījums pēc pareizas receptes.

Novārījumu pagatavošana

Vispirms parunāsim par lauru lapu labvēlīgo ietekmi uz veselību. Šis augs ir ļoti spēcīgs antiseptisks līdzeklis, un to pat izmanto kompresēs brūču dziedēšanai.

Lasi vēl: Ja pirms vārīšanas joprojām ievietojat kartupeļus aukstā ūdenī, nekad to vairāk nedariet

Lauru lapa lieliski dezinficē visu veidu iegriezumus un novērš iekaisumu. Tā satur ievērojamu daudzumu A, B1, B2, B9, PP, C vitamīnu, kā arī nātriju, fosforu, cinku, dzelzi un selēnu. Pēdējais mikroelements saglabā ādas izskatu un elastību, kā arī ievērojami palīdz sieviešu veselībai.

Tieši spēcīgās ietekmes uz sieviešu muskuļu tonusu dēļ lauru lapas nedrīkst lietot sievietes zīdīšanas periodā. Turklāt no garšvielu lietošanas labāk atturēties cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar nierēm, aknām un sirds un asinsvadu sistēmu.

Maksimālais daudzums, ko var lietot: pāris lapas buljonā vai zāļu tējā. Visiem pārējiem iesakām izmantot dažas receptes, kuras varat aplūkot zemāk.

Ar lauru lapu novarījumu receptēm varat iepazīties nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment