Lauvas ir egoisti, Vēži ir bailīgi, bet Vērši… Atklāta patiesība par katru zodiaka zīmi

Katram cilvēkam ir savi trūkumi, taču ir būtiski precīzi apzināties, no kādām problēmām var izvairīties, iepazīstoties ar jauniem cilvēkiem. Tas ir īpaši svarīgi, ja šīs personas vārds var tikt ierakstīts pasē kā “Ģimenes stāvoklis”.

Skarbo patiesību ir labāk zināt jau no paša sākuma, un vislabāk ir neiesaistīties attiecībās ar cilvēku, kura “tumšo pusi” nav iespējams pieņemt.

Ja vēlaties precīzi uzzināt, kādus “nepatīkamos pārsteigumus” var sagaidīt no cilvēka, vienkārši pajautājiet, kas viņš ir pēc zodiaka zīmes.

Sarakstā zemāk ir apkopoti galvenie katras zodiaka zīmes trūkumi.

Auns

Auni redz sevi kā līderus, kuri paveic lielāko daļu darba un iedvesmo apkārtējos. Tomēr viņu darbībām bieži trūkst kārtības un precizitātes. Auna pašpārliecinātība liek viņiem pieņemt izaicinājumus, kas izrādās pārāk lieli, un, saprotot to, viņi ātri maina kursu, sākot jaunus projektus.

Auni nespēj dzīvot bez darba, taču viņu ķermenis un psihe ātri nolietojas. Līdz 40-50 gadu vecumam viņi bieži izskatās noguruši un izsmelti. Tā vietā, lai paši pieņemtu ārstēšanas lēmumus, viņu mīļajiem nākas rūpēties par viņu veselību.

Vērsis

Vērsis ir spītīgs kā vērsis. Pat draudzība ar šādu cilvēku var būt sarežģīta, nemaz nerunājot par romantiskām attiecībām. Kad Vērsis kaut ko iedomājas, viņu stūrgalvība kļūst absurda – ne loģika, ne pārliecināšana, ne lūgumi nespēs mainīt viņu domas. Tas ir neprāts.

Dvīņi

Viss, ko Dvīņi jums stāsta, jāvērtē ar zināmu piesardzību, jo viņu divkosība un viltība ir neatņemama viņu personības daļa. Dvīņi var viegli nodot pat savus tuvākos, ja tas ir viņiem izdevīgi.

Viņu bīstamība slēpjas viņu harizmā un pievilcībā, kas ļauj viņiem viegli apburt un iepīt citus savās tīklos. Iespēja, ka Dvīņi tevi ilgstoši nenodos, ir praktiski nulle.

Vēzis

Vēži ir ļoti neizlēmīgi un bieži vien viņiem ir grūti tikt galā ar problēmām. Jebkura nopietna situācija izraisa viņu paniku. Viņi pat necentīsies aizstāvēt savu viedokli un izvairīsies no konfliktiem, pat ja viņiem ir absolūta taisnība.

Vēži ir lieliski ģimenes cilvēki, taču ar viņiem bieži ir ļoti garlaicīgi. Viņi nav spējīgi uz spontānām aktivitātēm, un bezrūpīga izklaide vai vienkārša saruna bez sūdzībām par dzīvi viņiem nav raksturīga.

Lauva

Lauvas galvenā problēma ir to lepnums, kas ir patiešām bezgalīgs. Nav skaidrs, no kurienes šī iedomība radusies, taču bieži tā ir pilnīgi nepamatota, un Lauvas par to ir vienaldzīgas.

Viņas būs lieliski partneri, kamēr nesavainosiet viņu ego; tad viņas parādīs savus zobus un izlaidīs nagus, un jūs neatradīsiet pietiekami daudz atvieglojuma. Kad notiek skandāli, labāk turēties pa gabalu no Lauvas.

Ja vēlies uzturēt mierīgu dzīvi kopā ar viņiem, vienmēr atbalsti viņu ego un nekad nesaskaries ar to.

 

 

Jaunava

Jaunavas ir tik perfekcionistiskas, ka tās ātri sāk izsisties no līdzsvara. Viņi ne tikai uzskata sevi par visgudrākajiem, bet arī bieži pārtrauc citus, neļaujot viņiem izteikt savas domas.

Vēl viena kaitinoša Jaunavas iezīme ir viņu nepārtraukta kritika par citiem. Viņiem ir svarīgi norādīt uz cilvēku trūkumiem un piedāvāt risinājumus, kā šīs nepilnības labot, taču viņu padomus lūdz ļoti reti.

Svari

Svari tiek uzskatīti par mākslas pazinējiem un cilvēkiem ar izsmalcinātu garīgo organizāciju. Tomēr viņu zināšanas bieži ir virspusējas, un šī smalkā garīgā organizācija sastāv no vulgārām klišejām, kas iegūtas no glancētiem žurnāliem.

Nekad nav skaidrs, kas ir Svariem prātā. Viņu sirsnība noteikti nav raksturīga, jo katrs vārds ir rūpīgi pārdomāts. Attiecības ar citiem cilvēkiem viņi veido, balstoties uz principu: “izdevīgi” vai “neizdevīgi”.

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment