Lauvas ir egoisti, Vēži ir bailīgi, bet Vērši… Atklāta patiesība par katru zodiaka zīmi

 

Skorpions

Ja Dvīņi tevi vienkārši nodos, pat neiedziļinoties iemeslā, tad Skorpions to darīs apzināti un pārdomāti. Skorpioni ir visbīstamākā zīme romantiskām attiecībām. Viņi prot izskatīties uzmanīgi un empātiski, un cilvēki viņiem uztic savas dvēseles, vienmēr to nožēlojot.

Skorpions labi zina jūsu vājās vietas un nevilcināsies tās izmantot. Jūsu ciešanas viņiem ir avots prieka.

 

Strēlnieks

Strēlnieki ir snobi, kuri vienmēr uzskata sevi par pareiziem. Viņi ir pārliecināti par savu taisnību, jo uzskata sevi par visgudrākajiem. Apzināti viņi izvēlas draugus un partnerus no vājiem Vēžiem vai empātiskiem Ūdensvīriem.

Atšķirībā no Skorpiona, Strēlniekam nav vajadzīgas tavas sāpes, un viņš tevi nenodos kā Dvīņi. Viņam ir nepieciešams ļoti maz – vienkārši skatīties viņam acīs un apbrīnot viņa inteliģenci 10 reizes dienā. Ja tu to nedarīsi, viņš vispirms izspiedīs lūpas, sasitīs kājas un tad aizies.

Mežāzis

Mežāži ir briesmīgi pesimisti, kuriem patīk teikt: “Es tev to teicu.” Viņu mūžīgā neapmierinātība ir fascinējoša. Viņu patoloģiskās šaubas par sevi liek viņiem kritizēt citu cilvēku trūkumus, bez piedāvājuma, ko dot pretī.

 

Ūdensvīrs

Šis ir tieši tas gadījums, kad naivums un emocionālā atklātība kļūst par acīmredzamu trūkumu. Ūdensvīri ir neticami lētticīgi un tos ir viegli maldināt. Cilvēki to izmanto aktīvi, un kad Ūdensvīrs to saprot, sākas kārtējā sevis žēlošana, asaru plūdi un histērija.

Ja tā rīkojas Ūdensvīra bērns, tas ir saprotams, bet, ja tas ir pieaugušais vīrietis vai cienījama dāma, to ir patiešām nepatīkami skatīties.

Zivis

Zivis dzīvo savā iluzorajā pasaku pasaulē, kurai neviens cits nevar piekļūt. Ja Ūdensvīru sāp tikai netaisnība un maldināšana, kas vērsta pret viņiem pašiem, tad Zivis nespēj izturēt nekādu netaisnību.

Ārpasaule viņiem ir pārāk skarba, tāpēc Zivis ap sevi izveido emocionālu kokonu. Citu acīs tas bieži izskatās kā savrups un pat dīvains.

Būt attiecībās ar šādu cilvēku ir neiedomājami grūti.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment