“Lauvas ir savtīgas, Vēži ir gļēvi, un Vērsis…” Rūgta patiesība par katru zvaigžņu zīmi ​

Ikvienam ir trūkumi, bet cik svarīgi ir precīzi zināt, no kādām nepatikšanām nevar izvairīties, satiekot jaunu cilvēku. It īpaši, ja šīs personas vārdu var reģistrēt pasē ailē “Ģimenes stāvoklis”. Skarbo patiesību vienmēr ir labāk zināt jau no paša sākuma, un vislabāk jau no paša sākuma neiesaistīties ar cilvēku, kura “tumšo pusi” nespēj pieņemt.

Lai precīzi zinātu, kādus “nepatīkamos pārsteigumus” sagaidīt no cilvēka, vienkārši pajautājiet, kas viņš ir pēc horoskopa.

Zemāk ir saraksts ar galvenajiem trūkumiem katrai zodiaka zīmei.

Auns
Auns uzskata, ka viņi ir līderi, kuri dara visu darbu un iedvesmo citus. Gandrīz vienmēr Auni savu darbu nedara pārāk labi, viņu darbībā valda liels haoss un nolaidība. Auna iedomība liek viņiem uzņemties uzdevumus, kurus viņi nespēj paveikt, ātri to saprotot, atsakoties no iesāktā un uzsākot jaunu dzīves projektu.

Auns nevar nestrādāt, bet problēma ir tā, ka viņu ķermenis un psihe ātri nolietojas. Līdz 40-50 gadu vecumam tie visbiežāk izskatās kā vraki. Jāstrādā pie zālēm un ārstiem, pieņemšana vairs nav pašiem Auniem, bet gan viņu mīļajiem.

Vērsis
Vērsis ir spītīgs kā vērsis. Pat draudzēties ar šādu cilvēku var būt grūti, nemaz nerunājot par romantiskām attiecībām. Vēršu stūrgalvība sasniedz absurdu, ja viņiem kaut kas ir iekritis galvā, domas maiņa ar loģiskiem argumentiem, pārliecināšana vai aizlūgumi nedarbosies. Tas ir traki.

Dvīņi
Viss, ko Dvīņi jums stāsta, vienmēr jādala ar divi. Divkosība un viltība ir viņu personības neatņemama sastāvdaļa. Dvīņi viegli nodos pat tuvāko cilvēku, ja tas būs izdevīgi. Dvīņu briesmas ir tādas, ka viņi ir ļoti harizmātiski un pievilcīgi cilvēki. Viņi vēlas, lai viņiem noticētu, viņi viegli apbur un liek viņos iemīlēties. Iespēja, ka Dvīņi tevi nenodos ilgākā laika periodā, ir nulle.

Vēzis
Vēži ir šausmīgi neizlēmīgi un vājprātīgi cilvēki. Jebkura vairāk vai mazāk nopietna problēma izraisa viņu paniku. Vēzis neaizstāvēs savu viedokli un neieies tiešā konfliktā pat tad, ja viņam būs 100% taisnība.

Vēži ir lieliski ģimenes vīrieši, taču ar viņiem ir neticami garlaicīgi. Spontānas darbības, spēja bezrūpīgi izklaidēties vai vienkārši runāt, nesūdzoties par dzīvi, nav par Vēzi.

Lauva
Lauvu problēma ir lepnums, kas reizināts ar bezgalību. No kurienes tāda iedomība radusies, nav zināms, lai gan visbiežāk tā ir absolūti ne ar ko neatbalstīta, lauva ir vienaldzīga. Lauvas būs lieliski partneri, līdz jūs ievainosiet viņu ego, tad viņi parādīs zobus un izlaidīs nagus, un jūs to neatradīsit. Skandālu laikā jums jāturas tālāk no lauvas. Ja vēlies ar viņiem dzīvot mierā, tad vienmēr glaudi viņu ego gar kažoku, bet nekad pret to.

Jaunava
Jaunavas perfekcionisms viņus ātri tracina. Jaunavas ne tikai uzskata sevi par gudrākajām, bet arī burtiski neļauj citai personai izteikties.

Lasi arī: Manai omītei ēdiens pannā nekad nepiedega. Lūk, kāda bija viņas virtuves viltībiņa!

Vēl viena kaitinoša Jaunavas iezīme ir mūžīgā citu kritika. Viņiem ir ļoti svarīgi norādīt uz cilvēku trūkumiem un sniegt padomus, kā šos trūkumus labot, un padoms viņiem tiek lūgts reti.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment