“Lauvas ir savtīgas, Vēži ir gļēvi, un Vērsis…” Rūgta patiesība par katru zvaigžņu zīmi ​

 

Svari
Svari tiek uzskatīti par mākslas pazinējiem un cilvēkiem ar smalku garīgo organizāciju. Svaru problēma ir tā, ka visas viņu zināšanas lielākoties ir virspusējas, un viņu smalkā garīgā organizācija ir vulgāru klišeju kopums, kas ņemts no glancētiem žurnāliem.

Nekad nevar zināt, kas ir Svariem prātā. Sirsnība noteikti nav viņu lieta, katrs solis, katrs vārds ir skaidri pārdomāts. Attiecības ar citiem cilvēkiem tiek veidotas pēc viena principa: “izdevīgi” vai “neizdevīgi”.

Skorpions
Ja Dvīņi tevi vienkārši nodos, īsti nedomājot, kāpēc un kāpēc, tad Skorpions tevi sāpinās apzināti un pārdomāti. Skorpioni ir visbīstamākā zīme romantiskām attiecībām. Viņi zina, kā izskatīties uzmanīgi un empātiski. Cilvēki viņiem uzticīgi atklāj savu dvēseli un vienmēr to nožēlo. Skorpions zina jūsu vājās vietas un vienmēr sit tās ar vārdiem. Jūsu ciešanas viņiem sagādā prieku.

Strēlnieks
Strēlnieki ir snobi, kuri sevi vienmēr un visā uzskata par pareizu. Viņiem ir taisnība, jo viņi ir visgudrākie. Viņi apzināti izvēlas draugus un mīļākos no vājiem Vēžiem vai empātiskajiem Ūdensvīriem. Strēlniekam nav vajadzīgas tavas sāpes kā Skorpionam. Viņš tevi nenodos kā Dvīņi. Viņam vajag ļoti maz – vienkārši ieskaties viņa mutē un apbrīno viņa inteliģenci 10 reizes dienā. Ja jūs to nedarīsiet, viņš vispirms izspiedīs lūpas, sasitīs kājas un tad aizies.

Mežāzis
Mežāži ir briesmīgi pesimisti. Viņi patiešām jūtas labi, kad viss apkārt ir slikti, tāpēc viņi var teikt: “Es tev teicu.” Joprojām ir prieks skatīties uz viņu mūžīgi neapmierināto seju. Patoloģiskas šaubas par sevi noved pie tā, ka viņi maniakāli uzskaita citu cilvēku trūkumus, kritizē, neko nepiedāvājot pretī.

Ūdensvīrs
Tas ir tieši tas gadījums, kad naivums un emocionālā atklātība kļūst par nepārprotamu trūkumu. Ūdensvīri ir neticami lētticīgi, viņus ir pārāk viegli maldināt. Cilvēki to aktīvi izmanto, un, kad Ūdensvīrs to saprot, sākas kārtējais sevis žēlošanas, asaru un histērijas lēkme. Tas ir saprotams, ja ūdensvīra bērns šādi uzvedas, bet, ja tas ir pieaugušais vīrietis vai cienījama dāma, uz to ir pretīgi skatīties.

Zivis
Zivis dzīvo savā iluzorajā pasaku pasaulē, kurai neviens cits nevar tikt cauri. Ja Ūdensvīru sāp tikai maldināšana un netaisnība pret viņiem personīgi, tad Zivis nevar paciest nekādu netaisnību.

Lasi arī: Manai omītei ēdiens pannā nekad nepiedega. Lūk, kāda bija viņas virtuves viltībiņa!

Ārpasaule viņiem ir pārāk skarba, tāpēc Zivis ap savu personību veido emocionālu kokonu. Citiem cilvēkiem tas šķiet savrups un pat traks. Dzīvot ar šādu cilvēku ir neticami grūti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment