4. recepte:
Lavašamaize – 1 lapa
tunča konservi – 1 kārba
olas – 4 gab.
zaļie sīpoli, majonēze
Pagatavošana:
Nosusiniet tunci un saberziet to ar dakšiņu, uz rupjas rīves sarīvējiet vārītas olas, smalki sagrieziet zaļos sīpolus.
Apsmērējiet lavaša maizes loksni ar majonēzi, uzsmērējiet rīvētas olas, tad konservēta tunča gabaliņus un sasmalcinātus zaļos sīpolus.
Var pievienot arī rīvētu sieru. Sagrieziet stingrā rullītī, ietiniet plēvē un ievietojiet ledusskapī, lai iesūcas.
Pēc pāris stundām visus ruļļus var sagriezt porcijās un pasniegt. Vienkārši, viegli un ļoti garšīgi ruļļi.
Izvēlieties recepti atbilstoši savai gaumei.
Lasi vēl: Dzīve var pagriezties par 180 grādiem – kuras 2025. gadā saskarsies ar krasām pārmaiņām un izaicinājumiem
Jūs varat kombinēt pildījumus pēc saviem ieskatiem un radīt dažādas garšas.
Tevi noteikti interesēs
- Latviešu dziedātāja Antra Stafecka-Niedra dalās ar sabiedrību īpašā vēstīby Sandra Ločmele
- Jānis Šipkēvics intervijā atklāti paziņo, kādas šobrīd ir viņa attiecības ar viņa trīs bērnu mammāmby Laura Blūma
- Kā pagatavot ļoti sulīgas un aromātiskas kotletes: drauga mamma iedeva foršu receptiby Laura Blūma