4. recepte:
Lavašamaize – 1 lapa
tunča konservi – 1 kārba
olas – 4 gab.
zaļie sīpoli, majonēze
Pagatavošana:
Nosusiniet tunci un saberziet to ar dakšiņu, uz rupjas rīves sarīvējiet vārītas olas, smalki sagrieziet zaļos sīpolus.
Apsmērējiet lavaša maizes loksni ar majonēzi, uzsmērējiet rīvētas olas, tad konservēta tunča gabaliņus un sasmalcinātus zaļos sīpolus.
Var pievienot arī rīvētu sieru. Sagrieziet stingrā rullītī, ietiniet plēvē un ievietojiet ledusskapī, lai iesūcas.
Pēc pāris stundām visus ruļļus var sagriezt porcijās un pasniegt. Vienkārši, viegli un ļoti garšīgi ruļļi.
Tevi arī varētu interesēt
Izvēlieties recepti atbilstoši savai gaumei.
Lasi vēl: Dzīve var pagriezties par 180 grādiem – kuras 2025. gadā saskarsies ar krasām pārmaiņām un izaicinājumiem
Jūs varat kombinēt pildījumus pēc saviem ieskatiem un radīt dažādas garšas.
Tevi noteikti interesēs
- Šefpavāres Mollijas metode, lai iegūtu neparasti kraukšķīgus ceptos kartupeļusby Anete Vītola
- Sākoties trešdienas rītam šajā Latvijas reģionā gaidāms pēkšņs sniegputenis – izsludināts brīdinājumsby Sandra Ločmele
- Gatis beidzot ieguva savu sapņu darbu ar ļoti labu algu, bet tikai tad sākās vislielākās problēmas ģimenes dzīvēby Laura Blūma