Lēts parocīgs veids, kā līdz spīdumam notīrīt pat visnetīrākos logus (bez liekas piepūlēšanās)

Apmēram pirms gada pie manis ieradās vecmāmiņa. Viņa, kā vienmēr, nolēma neuzkrītoši mācīt mani. Man toreiz logi bija ļoti netīri pēc ziemas un griestu konstrukciju demontāžas (palikušas no iepriekšējiem īrniekiem).

Es turpināju atlikt šo brīdi, bet mana vecmāmiņa uzreiz ieteica brīnišķīgu un vienkāršu veidu, kā nomazgāt logus bez švīkām.

Es vienkārši lietoju ziepjūdeni vai pievienoju tam nedaudz feiri. Vispirms mazgāju ar ziepjūdeni un pēc tam noskaloju ar tīru ūdeni. Bet diemžēl joprojām sanāca nekārtīgi nomazgāt logus.

Joprojām veidojas svītras. Man nācās izmantot avīzes, vilnas zeķes, logu salvetes un tā tālāk.

Par laimi, mana vecmāmiņa ieteica vieglāku veidu, kā nomazgāt logus bez kaitīgām ķimikālijām (man un manam dēlam ir al***ija).

Starp citu, viņas māja vienmēr ir ideāli tīra. Un viņa izskatās labi savam vecumam. Tas nozīmē, ka cilvēks vienkārši nav slinks.

Es gribēju elpot atviegloti un sagaidīt pavasari ar tīriem logiem. Pēc vecmāmiņas padoma es ielēju ūdeni, pievienoju 4 karotes 9% etiķa. Var ieliet etiķa esenci 70%, tad pietiks ar 1 karoti.

Lasi vēl: Dzīvo un mācies. Kādu lūpu krāsas krāsu izvēlēties sievietei pēc 60 gadiem

Es paņēmu vienkāršu tīru drānu, samitrināju to, kārtīgi izspiedu un sāku tīrīt logus, un man izdevās vienā piegājienā notīrīt visus putekļus – tā bija tikai laba drāna.

 

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment