Lēts produkts no aptiekas balina visus dvieļus līdz jaunam stāvoklim. Tagad es neizmantoju dārgas nevajadzīgas ķīmiskas vielas (es jums saku triku)

Jebkura gaiša krāsa, kas atrodas interjerā, automātiski piešķir dzīvojamai telpai neparasti maigu gaismu, prieka un komforta sajūtu. Man ir īpašs punkts par šo tēmu. Man patīk sniegbalti dvieļi, tas arī viss! Viņi man rada ilūziju, ka es apmetos piecu zvaigžņu viesnīcā. Tikai nesmejieties, draugi!

Man dzīvoklī ir daudz baltā un bēšā – aizkari, galdauti. Viss izskats man sniedz neparastu mieru un lielisku garu.

Bet laiks ir nežēlīgs pret dvieļiem. Tie sāk kļūt pelēki, dzelteni. Brrrrrrr!

Nejauši es atradu vienu ļoti vienkāršu, bet ļoti efektīvu metodi. Es domāju, ka jums tas patiks, jo tas darbojas nevainojami. Bet vispirms jums jāapmeklē aptieka.

Turklāt, kāpēc iet uz aptieku, ja runa ir par dvieļiem? 

Tā nu es devos uz aptieku un nopirku…aspirīnu! Jā, jā, un ne tāpēc, ka man sāpēja galva. Cik lasu, aspirīna tabletes ir gatavas darīt brīnumus uz dvieļa – atgriežot tām agrāko sniega baltumu, pūkainību un maigumu.

Šeit galvenais bez fanātisma, draugi. Ja pārspīlēsi ar tabletēm, dvieļi kļūs ļoti cieti, citronkrāsas un būs nepatīkami pieskarties. Šeit jūs paši nebūsiet priecīgi.

Kā “pagatavot” aspirīnu dvieļu mazgāšanai?

Sīki aprakstīšu visu, bet vispirms ūdens procedūras. Bļodā jāielej vēss ūdens. Dvieļiem tas ir gaismas stars tumšajā valstībā! Zemas temperatūras ūdens uzpūš bārkstiņas, un, pateicoties tam, visas mikroskopiskās daļiņas, kas atstāja sterilu pulveri, izšķīst. Tas ir galvenais cieto dvieļu iemesls.

Vēsa ūdens bļodai jums vajadzēs apmēram 6 aspirīna tabletes, ne vairāk. Izšķīdis? Lieliski! Ievietojiet dvieļus aspirīna šķīdumā. Ļaujiet viņiem mērcēties tajā vismaz astoņas stundas.

Lasi vēl: 7 zodiaka zīmes, kurām 2024. gadā brīnišķīgi veiksies — pārbaudiet, vai esat sarakstā?

Es praktizēju mērcēšanu pa nakti. Es guļu, un auksts ūdens un aspirīns darbojas, skaisti!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment