Liama Peina bijusī mīļotā publisko pirmās pārdomas par dziedātāja aiziešanu aizsaulē

“One Direction” fani bija dziļi aizkustināti, redzot Džefu Peinu piektdien ierodamies CasaSur Palermo viesnīcā Argentīnā, kur viņš veltīja laiku, lai izlasītu līdzjutēju atstātās kartītes, sarunātos ar faniem un piedalītos klusuma brīdī, lai pieminētu savu aizsaulē devušos dēlu.

Sociālajos tīklos ievietotajos video fani emocionāli reaģēja, redzot, ka Džefu šajā grūtajā ceļojumā pavadīja bijušais grupas miesassargs Pols Higins.

Higins bija strādājis ar “One Direction” no pašiem grupas pirmsākumiem, kļūstot par uzticamu un cieši saistītu komandas locekli. Viņš bija arī atpazīstams fanu vidū, jo bieži piedalījās grupas pasākumos un koncertos. Gan grupas dalībnieki, gan fani ļoti cienīja Polu.

Pols ir līdzās, lai pēdējo reizi nogādātu Liamu mājās, tā daudzi uzskatīja. Tika uzskatīts, ka Pols vienmēr bija puišiem kā otrais tēvs.  Jau iepriekš tika ziņots, ka Liams Peins aizgāja mūžībā trešdien, Buenosairesā, Argentīnā. Viņam bija 31 gads.

 

Lasi vēl: Gan šonedēļ, gan oktobra beigās, gan novembra sākumā – tā tas turpināsies: meteorologs Toms Bricis paziņo gaidāmos laika apstākļus tuvākajām nedēļām

2.oktobrī Nials un Liams uzņēma vairākas kopīgas fotogrāfijas, bet vēlāk Liamu ieskāva fanu pūlis, ar kuriem viņš aprunājās un fotografējās.

Pēc koncerta Liams neizbrauca no Argentīnas un palika valstī kopā ar savu draudzeni Keitu Kasidiju līdz pat savas viņsaules dienai. Mūziķis bieži dalījās ar ikdienas aktivitātēm “Snapchat”, kurā atklāja, ka Argentīnā nodarbojas ar zirgu jāšanu un polo spēlēšanu.

Kā zināms, tad viņš bija ieradies Argentīnā, lai apmeklētu bijušā grupas biedra Niala Horana koncertu.

 

Leave a Comment