Līdz 13. septembrim četrām zodiaka zīmēm gaidāma neiedomājamas veiksmes līnija

Neveiksmju un vilšanās nasta nospiež arvien vairāk un vairāk. Jūs vēlaties nogurmā visam atmest ar roku, gulēt uz dīvāna un nekustēties. Kāpēc veikt nevajadzīgas ķermeņa kustības?

Galu galā līdz šim nav izdevies pabeigt neko ārkārtēju, visi sasniegumi ir bāli, salīdzinot ar apkārtējo cilvēku panākumiem. Visi mēģinājumi kaut ko darīt beidzas ar neveiksmi, un depresija jūs piemeklē arvien biežāk un biežāk.

Pelnrušķītei bija labi, viņai bija krustmāte pasaku feja, kas palīdzēja viņas sapņiem piepildīties un apbalvoja viņu par ilgu pacietību. Bet ko gan var sagaidīt parasti, reāli cilvēki?

Lasi arī: Parādīsim garnizonu, kuru jūrnieki pameta 1996. gadā Barenca jūras vidū. Agrāk šeit dzīvoja 400 ģimenes

Cilvēkiem ir jāpaļaujas tikai uz sevi un nedaudz jācer uz veiksmi. Un tāpat ir svarīgi iemācieties atrast kaut ko labu pašās parastākajās lietās.

Labi paēdis un apģērbies – tas jau ir brīnišķīgi, jo ne visiem tā paveicies. Protams, es gribētu kaut ko daudz vairāk, un tas ir brīnišķīgi, jo cilvēka tiekšanās uzlabot savu dzīvi ir progresa virzītājs.

Bet grozies kā gribi, bet bez zvaigžņu iejaukšanās nevarēs iztikt. Ja zvaigznes vēlas, tās atalgos cilvēku, bet, ja viņas to nedara, nekas labs nav gaidāms.

Kurām zodiaka zīmēm no 6. līdz 13. septembrim zvaigznes ieslēgs zaļo gaismu un pavers pieeju pasakainai veiksmei?

 

Vēršiem šī nedēļa pāraugs veiksmes joslā. Viņiem, kas ir noguruši no pastāvīgām problēmām, tā būs kā nogurušam ceļotājam oāze tuksnesī.

Viņi beidzot varēs atpūsties, iegūt spēkus un justies gatavi jebkurai lietai. Šajā periodā viņu gaišajā prātā radīsies izcilas idejas, kas tiks pārveidotas par liela mēroga projektu, kas sola labu peļņu.

Vēršiem no 6. līdz 13. septembrim būs atvērtas visas durvis. Jebkurš viņu darbs nesīs ienākumus, un jaunas paziņas ļaus viņiem iegūt ietekmīgus draugus un, visbeidzot, satikt viņu dzīves mīlestību.

 

Dvīņiem iestāsies laimes un veiksmes laiks. Panākumi būs viņu pastāvīgais pavadonis – gan darba jautājumu risināšanā, gan pokera spēlē.

Viņi izjutīs neticamu domas skaidrību un neparastu apņēmību, kas ļaus viņiem beidzot atbrīvoties no cilvēkiem, kuri viņu dzīvē ienes tikai negatīvismu.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kurām septembrī izdosies nomest problēmu nastu

Dvīņi spēs atbrīvoties no raizēm un pārdzīvojumiem, kas viņus pēdējā laikā vajāja. Viņu dumpīgā dvēsele kļūs mierīga, ļaujot viņiem pareizi noteikt prioritātes, kas ievērojami atvieglos viņu dzīvi nākotnē.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pēdējām divām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment