Līdzjūtība tiem, kam nākošnedēļ sākas atvaļinājums: meteorologi paziņo pavisam skarbas laika apstākļu prognozes

Foto – Unsplash

Lai arī sinoptiķi šajās dienās solīja vēsāku un komfortablāku laiku, dažbrīd šķiet, ka prognozes nav piepildījušās – karstums pamatīgs vēl aizvien. Bet tagad Latvijā pazīstamais meteorologs Toms Bricis nācis klajā ar paziņojumu – diemžēl nākošajā nedēļā mūs sagaida cits “pārsteigums”.

Šā brīža prognozes liecina, ka jau šīs nedēļas nogalē laika apstākļi sāks strauji mainīties. Lai arī nokrišņu nebūs daudz, un lietus būs tikai dažās vietās un īslaicīgs, un arī bieži spīdēs saulīte. Valdīs mēreni rietumu un dienvidu vēji. Tomēr – pārmaiņas būs!

Maksimālā gaisa temperatūra rīt, ceturtdien sasniegs + 17 līdz +22 grādus, vietām valsts austrumos, iespējams, uzsils līdz +24 grādiem, bet nedēļas nogalē pēcpusdienās mūs sagaida vairs tikai no +16 līdz +21 grādam, tiesa, svētdien vietām austrumos var gaiss uzsilt līdz +22 līdz +23 grādiem.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Naktis kļūs krietni dzestrākas, īpaši nakts uz piektdienu un sestdienu, kad minimālā temperatūra būs no +7 līdz +12 grādiem, vietām Vidzemē un Kurzemē tikai līdz +5 grādiem.

Foto – Unsplash

Arī nākamās nedēļas sākumā laika apstākļi saglabāsies līdzīgi. Brīžiem gaidāms lietus, mēreni vēji un gaisa temperatūras režīms bez lielām izmaiņām.

Vasarīgu siltumu, šobrīd, sinoptiķi sola tikai no mēneša vidus…

Lasi vēl: Mani viesi vienmēr uz svētku galda meklē šos salātus: pārsteidzoši garšīgi un maigi salāti ar sarkanām zivīm “Sieviešu vājums”

Foto – Unsplash

Toms Bricis vietnē “Facebook” raksta, ka nedēļas nogalē laiks kļūs vēsāks, un šis vēsums, visticamāk, saglabāsies līdz pat mēneša vidum. Diemžēl lielākajā Latvijas teritorijā saglabāsies sausums, jo nokrišņu būs maz. Tas nozīmē – dārzus būs jāturpina laistīt arī tad, kad pa dienu karstums atkāpsies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment