Liec mammai mieru- mazgā savas drēbes pats!

Šūšana un pielabošana

Tu viennozīmīgi esi mācījies šūšanas pašus pamatu jau sākumskolā. Ir laiks tos atcerēties! Ir noderīgi iemācīties apieties ar diegu un adatu vismaz pamatu līmenī, lai katrreiz kā noplīst poga vai atārdās vīle, nav jāskrien pie mammas vai draudzenes, lai viņa to salabo. Tā tu ietaupīsi gan savu laiku, gan naudu.

Pogas situācija

Tas ir gandrīz neizbēgami, ka tā poga vienkārši ņems un vienā dienā atteiksies turēties pie tām biksēm. Tāpēc ir labi ierīkot savā mazajā sērkociņu kastītē vai, kur tev ir vieta, kādus nelielus pogu krājumus. Vēlams, lai pogas ir klasiskas un neuzkrītošas, ja tu pogas izmanto tikai to funkciju dēļ, nevis kā interesentu apģērba akcentu.

Vispārējas mazgāšanas zināšanas

Tev vajadzētu būt tik ļoti pārliecinātam savās mazgāšanas prasmē, ka tu droši vari mazgāt visa veida un krāsu drēbes. Bet tā pat reizēm var gadīties kā misēklis. Ja tu neesi pārliecināts, kādā temperatūrā vai ar kādām krāsas drēbēm ir jāmazgā kāds apģērba gabals, tad drošāk ir to izmazgāt ar rokām. Tu vari noskaidrot vai kāda drēbe krāso citas drēbes, ieliekot to uz kādu brīdi ūdenī un paskatoties cik ļoti ir sakrāsojies ūdens, kā arī var paberzēt slapjo, tumšo audumu pret gaišākas krāsa audumu. Tad tu vari būt pavisam drošs.

Avots: realsimple.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment