Lielais mīlestības horoskops pavasarim visām zodiaka zīmēm

 

3. Dvīņi 

Šajā pavasarī ir tik daudz lietu, kuras ar nepacietību gaidīt, un romantika būs tuvu saraksta augšgalam! Ja tu joprojām uz muguras nes iepriekšējo attiecību smagumu, tu no tā tiksi vaļā, tuvojoties jau aprīļa vidū.

Šajā laikā Visums ietekmēs apvidu, kurš ir atbildīgs par tavu patieso mīlestību un apveltīs tevi ar apbrīnojamu enerģiju. Ja tu apzinies, ka satiecies ar neīsto cilvēku, tu spēsi pārgriezt saistības un atrast kādu, kurš ir saderīgāks. Tomēr, ja tu un tavs mīļotais esat dziļi saistīti, šis datums varētu atnest pārbaudījumu, kurš iznākumā savedīs jūs kopā tuvāk nekā jebkad.

No 11.aprīļa līdz 7.maijam mīlestības planēta Venera pārvietosies cauri tavai zīmei, palīdzot tev paspīdēt ikvienā iespējamajā veidā. Tu izskatīsies, jutīsies un rīkosies veidos, kuri veicina harmoniju, labas vibrācijas un apmierinājumu.

Ja tu esi viens, tad šis ir ideāls laiks, lai vairāk izietu sabiedrībā. Tu citus pievilksi, kā gaisma naktstauriņus – it īpaši tuvojoties 22. un 26. aprīlim, kad Venēra izveidos draudzīgas saiknes ar Jupiteru un Urānu. Šajās dienās panākuma atslēga romantikai būs komunikācija un saviesīgums. Tu tiksi galā!

Lasi arī: Kā atpazīt savu otro pusīti – zodiaka zīmju saderības tabula

Ja tu jau esi attiecībās, tad 14. aprīlī tev derētu uzmanīties, jo Venera šajā dienā nostāsies pret Saturnu, ierobežojumu un aizliegumu planētu. Saturns jau šobrīd pārvietojas cauri apvidum, kurš atbild par tavām attiecībām un tāpēc jūsu ceļā tiks likti pārbaudījumi un šķēršļi. Atceries, ka šis ir vienīgais veids, kā redzēt, no kā jūs esat veidoti un vai saderat. Ja jūs mīlat viens otru, tad tiksiet ar to galā. Kopā.

Marss ieies tavā zīmē 11. maijā, vēl vairāk palielinot tavu seksapīlu visa pavasara garumā. Vienīgais pārbaudījums tavai apbrīnojamajai romantiskajai enerģijai būs no 18. maija līdz 11. jūnijam, kad Merkūrs caur tavu zīmi pārvietosies atpakaļejoši. Sarunas būs āķīgas. Esi uzmanīgs.

 

4. Vēzis 

Tev radīsies gana daudz iespēju sabiedrībā nodibināt romantiskas saiknes jau agrā pavasarī. Ja tu esi viens, tad pārliecinies, ka izmanto šo izdevību.
Precīzāk, cītīgāk seko romantiskajām aktivitātēm, tuvojoties aprīļa beigām. Tu varētu justies tā, it kā būtu atradis radniecīgu dvēseli. Mēneša noslēguma viss ātri vien varētu attīstīties uz nākamo stadiju, un tu ar šo īpašo cilvēku varētu izlemt satikt viens otru biežāk, bet kā jau pāris.

Ja tu jau esi attiecībās, sagaidi, ka jutīsies tā, it kā būtu izcēlis mīlestības džekpotu šī mēneša beigās. Dzenoties pakaļ sapnim, kuru iekāro sirds, tu jutīsi ievērojamu atbalstu no sava partnera. Viņa vai viņš būs tavā pusē, lai vai kas.

No 16. aprīļa līdz 7.maijam tu varētu izlemt, ka mīlestība ir privāts jautājums. Tu ļoti vēlēsies tikt prom no ikdienas haosa kopā ar savu mīļoto. Šis ir brīnišķīgs laiks, lai apsvērtu ideju par došanos kopā uz kādu attālu, klusu un mierīgu vietu.

Tu būsi “vislabākais no viņiem visiem” no 7. maija līdz 5. jūnijam, kad Venera veiks savu ikgadējo ceļu cauri tavai zīmei. Mīlestības un skaistuma planēta piešķirs tev apbrīnojamu pievilcību un pašpārliecinātību, tāpēc tas būs ideāls laiks, lai dotos pasaulē, ja joprojām meklē mīlestību.

16. maijs, pateicoties Veneras attiecībai pret Neptūnu, ir “radniecīgu dvēseļu trauksmes diena”. Sirdslietās uzticies savai intuīcijai. Tu nebūsi vīlies.

 

5. Lauva 

Pēc 16. aprīļa tu noteikti jutīsi, kā atgriežas tavs šarms. Tas tāpēc, ka veiksmes planēta Jupiters tavā zīmē pagriezīsies un izies no savas pēdējo mēnešu atpakaļejošās fāzes. Tas ir tā, it kā visa tava veiksme ar joni atgrieztos no ziemas guļas. Par laimi tu saņemsi arī “dopingu” savā mīlas dzīvē.

Tu šajā pavasarī jutīsi izteiktu pozitīvisma devu ieplūstam asinīs, kuru neviens nespēs ignorēt. Patiesībā tavs pozitīvais gars būs lipīgs – atklāsi, ka tas darbojas kā magnēts, lai piesaistītu potenciālo romantiku.

Dzīve kļūs vēl saldāka pēc 16. aprīļa, kad mīlestības planēta Venera ietekmēs apgabalu, kurš atbild par tavu labklājību sabiedrībā. Līdz 7. maijam tu izbaudīsi daudzus pasākumus un citus jautrus notikumus ar draugiem, kuri var pastiprināt iespēju satikt kādu, kurš potenciāli varētu būt tava mīlestība.

Šis arī būs labs laiks, lai apsvērtu iespējas interneta randiņu pasaulē vai arī lai pārvērstu parastu draudzību par kaut ko vairāk.

16. aprīlī, kad Venera nostāsies pret Saturnu, tev ir jābūt uzmanīgam. Ja tu ar kādu satiecies, tad ļoti iespējams, ka draugs vai bērns izjauks šos romantiskos plānus.

Venera pārvietosies uz tavu zīmi jau 5.jūnijā un tur arī paliks neierasti ilgi – līdz pat rudens sākumam! Venerai un Jupiteram atrodoties Lauvā 11.augustā, tu noteikti atradīsies labā pozīcijā, lai izbaudītu dzīvi un mīlētu ar visu sirdi un dvēseli!

 

6. Jaunava 

Tev un tavam sirdsāķītim var būt plāni sapņu atvaļinājumam tieši pavasarī. Ja tā, tad būsiet apveltīti ar veiksmi un spēsiet pilnībā izbaudīt romantiku divatā. 20. un 25. aprīlis būs dienas, kuras vērts atcerēties. Izbaudi romantiskos mirkļus tālu prom no mājām!

Pat ja jūs neceļojat, jums šis pavasaris nesīs daudz romantisku iespēju. Jūs varētu justies savienoti īpašā veidā, garīgā līmenī un, ja jūs esat tikai attiecību sākuma posmā, tas ātri vien varētu attīstīties par kaut ko skaistāku.

Vienīgās problēmas varētu sagādāt kopīgas finanses. Ja tu par kādu kļūsti nopietni ieinteresēts kā par savu partneri, bet neesi viņu pilnībā integrējis savā dzīvē, centies nesasteigt lietas finansiāli vismaz līdz aprīļa beigām.

Planetārās aktivitātes aprīļa vidū nozīmē, ka tev ar tavu partneri varētu būt diezgan lielas domstarpības saistībā ar finansiālu lēmumu, kurš ietekmē jūs abus. Saglabājiet mieru un rodiet kompromisu!

16. maijs būs vēl viena sapņaina diena romantikai. Tavs partneris izteikti atbalstīs tavus sapņus, un tu vari sagaidīt, ka nakts būs neaizmirstami romantiska. Ja tu ar kādu esi sācis satikties tikai nesen, 21. maijā izvairies no cīņām par dominējošu pozīciju. Šis nebūs piemērots laiks, lai iepazīstinātu savu jauno mīlestību ar draugiem vai bērniem, ja tev tādi ir. Nogaidi.

 

Lasi arī: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kam ļoti patīk nosodīt citus – viņi ir skarbākie kritiķi

 

7. Svari 

Tu vari nezināt, kurā virzienā tava mīlas dzīve dodas šajā pavasarī, bet par vienu faktu tu esi pārliecināts – kaut kas briest. Ja tu jau esi attiecībās, tad aprīlis tavām attiecībām būs ļoti svarīgs. Starp jums var valdīt spēcīga mīlestība – neviens to nevar noliegt. Tomēr problēma ir tajā, ka jūs abi esat iepīti tik sarežģītā situācijā, ka tikai ar mīlestību var nepietikt.

Ar pacietību, rūpēm un uzcītību jūsu attiecības saglabāsies, bet līdz tam tu vairs nebūsi pārliecināts, vai to vēlies. Galu galā, tikai tu vari izlemt, kas der tavai sirdij.

Ja tu esi viens, šajā pavasarī netrūks iespēju satikt kādu aizraujošu cilvēku. Starp 16. aprīli un 7. maiju tu varētu satikt kādu, kura fons diezgan krasi atšķiras no tevis paša. Viņa vai viņš var būt no citas pasaules malas vai arī viņiem var piemist unikāla reliģiozā vai filozofiskā perspektīva. Tevi tas savaldzinās! 22. un 26. aprīlis ir mīlestībai īpaši veiksmīgas dienas.

Jūs ar savu partneri paplašināsiet savu horizontu, tiešā proporcijā ar tavu vēlmi atvērt savu sirdi. Vai tu tam esi gatavs?

 

8. Skorpions

Ja tev jau ir attiecības, pavasaris noteikti būs uz augstas nots. Mīlestības planēta Venera ieies apvidū, kas atbild par tavām attiecībām jau 14. aprīlī un tur arī paliks līdz 11.maijam. Līdz ar harmonijas planētas pozitīvo ietekme, būs viegli ieraudzīt, ka tu un tavs partneris izbaudīs daudz patīkamu brīžu.

24. aprīlis būs visromantiskākais datums randiņam, tāpēc pārliecinies, ka tas ir neaizmirstams. 30. aprīlis ir vēl viena pieczvaigžņu diena – šoreiz tikai sarunām starp tevi un tavu partneri, kuras pamatīgi nostiprinās jūsu attiecības ļoti tīkamā veidā.

30. aprīlī kaislīgais Marss pārvietosies un ietekmēs tavas partnerattiecības, kas ienesīs vairāk aktivitāšu tavā mīlas dzīvē. Līdz 11.maijam jums var rasties mazas nesaprašanās, bet jūs arī būsiet apņēmušies jebkam tikt cauri kopā.

Arī dalītas finanses šajā pavasarī būs uz patīkama viļņa.

No 19. aprīļa līdz 8.maijam tu varētu dzirdēt jaunumus, ka tavs partneris ir saņēmis algas pielikumu un jūs kopā varētu izlemt apvienot resursus, lai veiktu lielu pirkumu, kurš jums abiem nesīs prieku.

Esi viens? 24. aprīlis un 16. maijs būs izteikti romantiskas dienas, kurās ļoti iespējams satiksi kādu, kurš uzrunā tavu dvēseli. Neiznieko šīs dienas veltīgi!

 

9. Strēlnieks

Ja tu atrodies attiecībās, šajā pavasarī noteikti būs pietiekami daudz priecīgu notikumu, kurus ar nepacietību gaidīt. Tajā pašā laikā tev un tavam partnerim vajadzēs tikt galā ar problēmām komunikācijā. Neuztraucies – jūs ar to tiksiet galā!

Viss sāksies 18. aprīlī, kad mīlestības planētas Veneras pārvietošanās ietekmēs tavas attiecības un turpinās to darīt līdz 14. maijam. Venēra šādā pozīcijā atrodas tikai vienreiz gadā, kad tu vari būt pārliecināts, ka jūs ar savu partneri izbaudīsiet īpašas harmonijas posmu. Vispārēji šis laiks nostiprinās jūsu attiecības, pat ja pretī nāks dažādas pārbaudījumu vētras.

Turpinot par vētrām: tādas varētu būt divas. Pirmā 22. aprīlī, kad Saturns nostāsies pret Veneru un otrā – 4. maijā, kad Venera pārraus saikni ar Neptūnu.

Tev liktenīgajā 22. aprīlī var nākties kārtīgi pārbaudīt savas attiecības un to, kā tās attīstās. Tāpēc, ja viens no jums nes mazāku nastu nekā vajadzētu, tad tas ir jāatrisina.

Pēcāk, 4. maijā, var rasties nesaprašanās, ja tu savu mīlestību uzcelsi uz pjedestāla. Ģimenes loceklis var tam nepiekrist.

No 18. maija līdz 11. jūnijam šim sajaukumam pievienosies Merkurs, kurš atrodas savā atpakaļejošajā posmā. Esi piesardzīgs un apdomīgs.

Tomēr mīlestība stāv pāri visam. Veneras un Jupitera saikne 22.aprīlī pārliecinās tevi un tavu mīlestību, ka viss ir iespējams ar pietiekami lielu cieņu un pieķeršanos. Esi viens? Potenciāli vislabākā diena mīlestībai ir 26. aprīlis, kad Venera izveidos draudzīgu saikni ar Urānu, atbalstot piepešu romantisku vilkmi.

6. jūnijs ir vēl viena diena, kuru ar nepacietību gaidīt. Lidos mīlestības dzirksteles!

 

10. Mežāzis 

Šajā pavasarī būs tik liels mīlestības potenciāls, ka tu neizniekosi ne minūti! Venera jau no pavasara sākuma ietekmē apgabalu, kurš atbild par tavu romantiku un jūtām un tur arī paliks līdz 24. aprīlim. Ja tu esi viens, tad ļoti iespējams, ka uzradīsies kāds tev ļoti īpašs. Gaidi 29. aprīli, kad apburoša saruna ar kādu, pret kuru tev ir stipras jūtas, aiznesīs tevi uz jauniem augstumiem.

Vēlāk, 4. maijā, tu jutīsies drošs un stabils par savu pozīciju, dzenoties pēc potenciālās mīlestības. Tu nebūsi vīlies!

No 17. aprīļa līdz 11. maijam kaislīgais Marss ietekmēs apgabalu, kurš atbild par mīlestību un baudu. Kaut kas tāds izveidojas tikai vienreiz divos gados un, kad tas notiks, tu vari sagaidīt, ka uzpeldēs gan mīlestības jūtas, gan liela jautrība. Tu noteikti esi noskaņojumā, lai izbaudītu dzīvi un pieņemtu iespējas, lai sniegtu un saņemtu baudu!

Ja tu jau esi attiecībās, tad tev arī ir paveicis. No 7.maija līdz 5.jūnijam Venera pārvietosies caur apgabalu, kurš ietekmē tavas attiecības. Tās ietekmē jūs pat varētu saderināties, sākt dzīvot kopā vai pat precēties.

Mīlestības spēks var tikt pārbaudīts, tuvojoties 21. un 25. maijam. Neuztraucies, kamēr vien esat gatavi iet visam cauri kopā – viss saskanēs vēl labāk nekā iepriekš!

 

11. Ūdensvīrs 

Romantika šajā pavasarī priekš tevis, Ūdensvīr, varētu būt āķīga. Esi drosmīgs: tas nenozīmē, ka tava mīlestības dzīve tiek aizskalota kanalizācijā.
Izvēlies skatīties uz to citā gaismā. Šajā pavasarī tev būs lieliska iespēja sirdslietās visu salikt pa plauktiņiem.

Starp 19. aprīli un 12. maiju patiesībā sagaidāms apbrīnojams potenciāls tieši mīlestības lauciņā. Ja tu esi viens, šis ir brīnišķīgs laiks, lai satiktu jaunus cilvēkus un, iespējams, arī kādu, kurš uzrunā tavu dvēseli. Šajā laikā tu arī varētu izlemt satikties ar vairāk nekā vienu cilvēku, lai saprastu, kas patiesībā ir tur, ārā. Šādai pieejai nav ne vainas, taču, ja tu izvēlies iet šo ceļu, esi godīgs pret tiem, kurus tu satiec.

Starp 18. maiju un 11. jūniju Merkura atpakaļejošā fāze atradīsies tieši tavā zīmē, kas nozīmē, ka potenciāli var rasties nesaprašanās saskarsmē ar mīļotajiem. Tu varētu attapties, ka esi viens, ja nevarēsi izskaidrot to, ko jūti.

Tev jau ir kāds? Romantika būs ugunīga tieši pēc 5. jūnija, kad mīlestības planēta Venera apvienos spēkus ar Jupiteru apvidū, kurš atbild par tavām attiecībām. Uzticēšanās un apņemšanās atmaksāsies 6. jūnijā. Tu jutīsies īpaši droši.

 

Lasi arī: 6 zodiaka zīmes, kuras nav iespējams iegrožot vai pieradināt

 

12. Zivis 

Šajā pavasarī tev netrūks romantisku izdevību! Ja tu jau esi nopietnās attiecībās un ja dalīsies resursiem ar savu mīļoto, jūs varētu sākt strādāt pie savas finansiālās situācijas uzlabošanas. Lielā kosmiskā aktivitāte 20. aprīlī padarīs jūsu finanšu plānošanu sarežģītāku. Neuztraucies, tas nenoteikts to, kāds būs viss pavasaris. Patiesībā mājas dzīve spēji uzlabosies no 23. aprīļa līdz 8.maijam. Tu un tavs sirdsāķītis izbaudīsiet visas ērtības un romantiku arī mājās.

Ja tu esi viens un meklē mīlestību, tev, ļoti iespējams, paveiksies! No 7.maija līdz 5.jūnijam mīlētāju planēta Venera pārvietosies cauri apgabalam, kurš atbild par tavu patieso mīlestību. Šī sakritība uzlabos tavas iespējas satikt kādu īpašu cilvēku.

Atzīmē 16. maiju savā kalendārā, jo tad romantika būs neiedomājami augstā līmenī, pateicoties Venerai, kura izveidos ideālu saikni ar Neptūnu. Diena, kurā vajadzētu uzmanīties, ir 21. maijs. Turi savu mīļāko vai kādu, kurš tev interesē, pa gabalu no draugiem. Viņi pagaidām nesader.

Ja tu jūnijā joprojām esi viens, ļoti iespējams, ka tu un tavs darba kolēģis izlemsiet izpētīt ķīmiju, kura norisinās starp jums. Gaidi uzlabojumus 6.jūnijā, tie tevi varētu patīkami pārsteigt!

 

 

Avots: aLA

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment