Lielo iespēju durvis ir vaļā! Ezotērikas speciāliste Vasilisa Volodina paziņo, ka maijā atlikušas vēl tikai divas dienas, lai sasniegtu savus mērķus un mainītu savu dzīvi

Foto – Pexels

Slavenā ezotērikas speciāliste Vasilisa Volodina paziņojusi, ka maijs ir bijis un vēl aizvien ir pārsteidzošs mēnesis. Speciāliste sastādīja precīzu prognozi 2024. gadam un teica, ka tieši maijā ir daudz sakritību un aspektu, kas cilvēkiem var palīdzēt ceļā uz saviem mērķiem.

Vairākām Zvaigžņu zīmēm tieši maijā paveras daudzi ceļi, kas izvedīs viņus uz plašo pasauli. Jo īpaši maijā ir daudz planētu konjunkciju. Tas nozīmē, ka cilvēku dzīvēs sāk notikt tas, ko bieži ezotērikā sauc par “stāsta sākumu” – citiem vārdiem runājot, lielo iespēju durvis ir pavērtas!

Maijs patiešām ir bijis un ir pilns ar iespējām uzsākt jaunu dzīvi – jaunas iepazīšanās, jaunas biznesa idejas, jaunas perspektīvas. Pirmie randiņi un pirmie lielo soļi, piemēram, savā uzņēmumā – nekam no šī visa nevajadzētu kavēties un būt kaut kādiem šķēršļiem, pārliecināta ir Volodina.

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Un viņa ir pārliecināta – maijā būs vēl divas ļoti, ļoti veiksmīgas dienas, lai ieietu pa tām durvīm, kas ved uz skaisto nākotni, un tās šajā mēnesī vairs ir atlikušas tikai divas. Būtu muļķīgi to neizmantot, vai ne?

Foto – Pexels

Tātad, eksperte apgalvo, ka maija svarīgākās veiksmes dienas ir 23.maijs un 31.maijs.

Viņa uzskata, ka daudzām Zvaigžņu zīmēm pēc 20. maija ir pēc sajūtām “vieglāka” dzīve. Šajā periodā ir vieglāk izkustēties no strupceļa, izlemt ko darīt tālāk, uzkrāt spēkus.

Lasi vēl: Tamāra Globa tos nosauca par zelta trijotni: šīs zodiaka zīmes gaida neticams laiks un izredzes iegūt simtus

Interesanti, ka maija laikā darbojas Jupitera, Venēras un Saules aspekti. Tas nozīmē, ka viss, kas iecerēts norit vieglāk.

“Ja vēlaties mainīt savu dzīvi tieši tagad, speriet izlēmīgu soli,” – saka Vasilisa Volodina.

Tiesa, viņa arī brīdina, ka laika posms no 15. līdz 22. maijam ir visneparedzamākais, konfliktējošākais un naidīgākais – pēc tam jau viss būs pavisam citādi, un tātad, jau no rītdienas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment