Lielu pārmaiņu un notikumu nedēļa; Nedēļas horoskops visām zodiaka zīmēm no 25. septembra līdz 1. oktobrim

Horoskops katrai zodiaka zīmei

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Nedēļa sāksies ar romantiskiem pārdzīvojumiem, bet pēc tam kļūs aktīva un darbīga. Biznesa procesi prasīs piepūli, taču ieguvumi būs jūtami. Veselība ir stabila, bet tev vajadzētu pievērst uzmanību endokrīnajai sistēmai.

 

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Nedēļa būs piepildīta ar entuziasmu profesionālajā jomā un finansiālajām iespējām. Arī romantiskā sfēra būs iedvesmojoša. Veselība ļaus dzīvot aktīvu dzīvesveidu.

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Veiksmīgi tiks atrisināti finansiāli jautājumi, un ir iespēja rasties jaunām iespējām profesionālajā jomā. Veselība neradīs īpašas problēmas, un romantiskā sfēra būs otrajā plānā. Esi gatavs emocionāliem satricinājumiem, taču izmanto arī iespējas, ko tev sniegs debesis, lai uzlabotu savu dzīvi.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēzim šī nedēļa būs iespēja bagātināt sevi ar jaunu pieredzi profesionālajā jomā. Sarežģītas situācijas darbā prasīs netradicionālus risinājumus, un veiksme gaida tos, kuri nolems iziet ārpus savas komforta zonas. Vientuļākajiem Vēžiem iedvesmas avots būs romantika. Arī finanšu sfērā būs izaugsmes iespējas, taču tas prasīs apgūt jaunas zināšanas. Vēžu veselība būs stabila, lai gan Pilnmēness diena var radīt emocionālus uzliesmojumus.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas gaida pozitīvu emociju piepildīta nedēļa, īpaši profesionālajā jomā. Viņi spoži pildīs savus uzdevumus un palīdzēs kolēģiem atrisināt problēmas. Nedēļas beigās sagaidi dāvanas un uzmanības zīmes no mīļajiem. Romantika pieaugs, būs daudz tikšanos un randiņu. Veselība ir stabila, taču Lauvām vajadzētu izvairīties no alkohola un pārēšanās.

 

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām ir uzvaru un panākumu nedēļa darbā, īpaši tiem, kuru darbs saistīts ar medicīnu, finansēm un analītiku. Dažus var sagaidīt darba maiņa, un augusta Jaunavas pakāpsies pa karjeras kāpnēm. Romantika var kļūt mazāk paredzama, un Jaunavas vīrieši meklēs dažādību. Veselība un finanses ir labā stāvoklī.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svari pavadīs nedēļu, strādājot, un redzēs savu pūļu rezultātus. Šī zodiaka zvaigznāja pārstāvjus gaida profesionāli panākumi un iespēja tērēt naudu par prieku. Veselība ir stabila, lai gan pilnmēness diena var ietekmēt ūdens un sāls līdzsvaru. Romantika ir labvēlīga tiem, kas meklē stabilas attiecības.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem šonedēļ būs jāpievērš uzmanība tuviniekiem, taču pūles atmaksāsies. Uzņēmējiem paveras biznesa iespējas, un visus šīs zīmes pārstāvjus gaida finansiāli panākumi. Veselība ir kārtībā, un romantika būs stabila un mierīga.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki izjutīs emociju uzplūdus, kas saistīti ar romantiku. Daudzi neprecētie Strēlnieki iemīlēsies nopietni un atbildīgi. Profesionālā sfēra būs mierīga, veselība prasīs uzmanību pret saaukstēšanos, un finanses ļaus patīkami iepirkties.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Profesionālajā sfērā mežāži ievēros tradīcijas un noteikumus. Veselība ir stabila, taču tev vajadzētu izvairīties no riskantiem sportiskiem pasākumiem. Finanses un romantika ir prognozējama, īpaši aktīvajiem mežāžiem.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīri šonedēļ var sagaidīt spēka un enerģijas pieplūdumu. Viņiem sākas laiks, kad laba pašsajūta un piedalīšanās dažādos pasaules notikumos kļūs par ikdienišķu parādību. Darbs Ūdensvīriem ir sagatavojis interesantus uzdevumus un projektus, kas jau tuvākajā laikā nesīs finansiālu labumu.

Patīkamas tikšanās ar draugiem un kopīgas lietas būs jaunu ideju avots, iedvesmojot viņus perspektīvām. Tie, kas darbojas sociālajā jomā, nokļūs uzmanības centrā, pelnīti baudot popularitāti. Arī viņu romantiskā dzīve būs aktīva, gaidāmi randiņi, dāvanas un patīkami brīži. Ģimenes Ūdensvīriem gaidāmas īpašas uzmanības zīmes no partneru puses, un kopīga laika pavadīšana solās būt neaizmirstama.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm šī nedēļa solās būt aktīva un notikumiem bagāta. Tā vietā viņiem būs iespēja mierīgi strādāt pie aktuālām lietām, tostarp tām, kas jau ilgu laiku ir atliktas. Attiecību jomā gaidāms neliels klusums, tāpēc jauni romāni var būt “apturētā” stāvoklī.

Tomēr tas nav iemesls, lai Zivis rīkotos panikā vai uzspiestu lietas, uzņemoties iniciatīvu. Tā vietā labāk ir uzņemt īsu pauzi, pievēršoties darba un mājas lietām. Attiecības attīstīsies pēc kāda laika, kad partneriem būs nepieciešams laiks, lai izstrādātu plānus un priekšlikumus.

Taču jāpievērš uzmanība arī Zivju veselībai, īpaši tām, kurām ir endokrīnās sistēmas hroniskas problēmas. Šajā periodā viņi var saskarties ar nepatīkamiem brīžiem, tāpēc viņiem vajadzētu par sevi parūpēties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment