Lietuvas astrologs atklāj, kuriem 3 zvaigžņu zīmju pārstāvjiem oktobrī ir lielākās izredzes atrast jaunu mīlestību

Kad jūtamies labi, ir dabiski vēlēties, lai citi redzētu, cik esam priecīgi. Īpaši tad, kad esam bez dzīvesdrauga, dažkārt var rasties vientulības sajūta, jo gribam patīkamajos un sarežģītajos dzīves brīžos dalīties ar kādu sev īpašu cilvēku.

Ir viegli salīdzināt savu dzīvi ar citiem un domāt, ka būt iemīlējušamies ir labāk nekā būt vienam. Taču tas ne vienmēr tā ir.
Dzīvei vienatnē ir savs skaistums, sniedzot brīvību un iespēju sevi izzināt. Problēma rodas, kad pārliecinām sevi, ka atrodot kādu, būs labāk, un, kad šī doma iesakņojas, mēs bieži sākam to nerimstoši dzīties tai pakaļ.

Lūk, trīs zīmes, kuras nesamierināsies ar to, ka oktobris būs jāaizvada vienatnē:

 

Vēzis

Pēdējo nedēļu pozitīvā dinamika turpina ietekmēt tavu dzīvi. Augstākie spēki tevi atbalsta, palīdzot atrast jaunus ceļus un veidot dziļākus un stiprākus sakarus ar apkārtējiem.

Runājot par mīlestību, sajutīsi emociju pieaugumu. Tu ilgosies pēc dziļas tuvības ne tikai ar draugiem, bet arī ar potenciālo partneri, tiecoties veidot jēgpilnas attiecības.

Šo tieksmi pēc tuvības pavadīs vēlme pēc piedzīvojumiem un jaunas pieredzes, kas tavu mīlas dzīvi padarīs īpaši aizraujošu.
Pašlaik ir ideāls laiks, lai atvērtos jauniem cilvēkiem gan emocionāli, gan fiziski. Tevi pārņems kaisles un juteklisku baudu spēks, un piemeklēs īpaši intensīvi pārdzīvojumi.

Lai tas būtu rotaļīgs flirts vai romantisku fantāziju piepildījums, tu sajutīsies dzīvāks un mundrāks nekā jebkad agrāk.
Šis periods mudinās tevi ar pastiprinātu zinātkāri izpētīt mīlestības un tuvības noslēpumus.

Tu būsi vairāk gatavs eksperimentēt un izmēģināt jaunas lietas, kas var izraisīt iekšēju izaugsmi un sevis izzināšanu. Tas, ko šajā laikā uzzināsi par sevi, var pozitīvi ietekmēt tavu dzīvi nākotnē.

Kamēr tu baudi aizraujošas pārmaiņas savā mīlas dzīvē, tev var arī šķist, ka vairāki tavas dzīves aspekti kļūst ierobežojoši vai sarežģīti.
Iespējams, tavās romantiskajās attiecībās ir bijuši pārpratumi vai konflikti, kas izraisa emocionālu stresu.

Tagad ir īstais laiks, lai tiktu galā ar šo spriedzi un atjaunotu harmoniju. Ir svarīgi izvairīties no pārsteidzīgiem lēmumiem – impulsivitāte var nenest ilgi gaidīto laimi.

Velti laiku, lai pārdomātu savu pašreizējo situāciju un to, ko tu patiešām vēlies. Vai tavā dzīvē ir jomas, kurās pārmaiņas nāktu par labu?
Kā tu vari atrisināt konfliktus mierīgā ceļā? Rāma un pārdomāta pieeja palīdzēs ieviest pozitīvas pārmaiņas gan personīgajās attiecībās, gan profesionālajā dzīvē.

Latvijas dabas vērotājs paziņojis, kad gaidāms pirmais sniegs un uzsver, ka ziema nebūs mierīga

Jaunava

Ja šobrīd esi dzīvē bez partnera, tev ir unikāla iespēja. Brīvība, kas tev ir, ļauj izpētīt ceļus, kas vislabāk atbilst tavām vēlmēm un vērtībām.
Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka ir jārīkojas, lai īstenotu pārmaiņas mīlas dzīvē. Ir pienācis laiks atstāt pagātnes brūces aiz muguras un drosmīgi virzīties uz priekšu.

Nākotnē tevi gaida aizraujoši pārsteigumi, taču tie notiks tikai tad, kad būsi gatavs izveidot jaunas iepazīšanās un jēgpilnas saiknes.
Izmanto šo laiku, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem. Drīzumā tu, iespējams, satiksi kādu, kuram ir līdzīgas vērtības un skatījums uz dzīvi, cilvēku, ar kuru varēsi izveidot dziļu un kaislīgu saikni.

Iespējams, tu atrodies brīdī, kad tava sirds un prāts risina aktīvu dialogu, atklājot, ko tu patiešām vēlies mīlestībā un partnerattiecībās.
Var palielināties arī tava vēlme pēc tuvības un brīvības, un ir svarīgi ņemt vērā šīs jūtas. Atrodi telpu savām vēlmēm un nebaidies tās pieņemt.

Ja nenoteiktības vai vilšanās sajūta neļauj tev virzīties uz priekšu, zini, ka tas ir pilnīgi normāli. Iepriekšējās attiecības, iespējams, atstājušas emocionālas rētas, kuru dēļ ir grūti atvērties no jauna.

Bet neļauj šai pieredzei sevi atturēt. Koncentrējies uz mācībām, kuras esi apguvis, un spēku, ko esi sasniedzis.
Drīz vien sapratīsi, ka grūtības, ar kurām saskāries, ir padarījušas tevi stiprāku. Apsveicot gaidāmās pārmaiņas, tu iekšēji augsi un iegūsi jaunu pašapziņu.

Iespējams, ka pēdējie mēneši ir bijuši smagi un atstājuši tevī savas pēdas, taču tas ir labi. Ir dabiski justies, ka esi mainījies pēc šāda pārbaudījuma. Tagad tev ir iespēja pārskatīt savus uzskatus, nostiprināt pamatvērtības un raudzīties nākotnē ar lielāku optimismu.

 


Vērsis

Ir pilnīgi normāli izjust vēlmi pēc dziļas saiknes ar kādu īpašu cilvēku. Nepieciešamība pēc kopābūšanas ir spēcīga, un šķiet, ka pie apvāršņa ir gaidāmas izmaiņas tavā mīlas dzīvē.

Tuvojas pārmaiņas, un līdz ar to iespēja satikt kādu, kurš liks tavai sirdij pukstēt straujāk un mainīs visu, ko tu līdz šim domāji par attiecībām.

Varbūt šī persona jau ir tavā dzīvē. Dažreiz mēs nepamanām kaut ko, kas ir tieši mūsu acu priekšā. Paskaties apkārt – iespējams, laime ir daudz tuvāk, nekā tu domā.

Tagad ir īstais laiks koncentrēties uz sevi. Kādas īpašības padara tevi unikālu? Kādu enerģiju tu izstaro, kas piesaista citus cilvēkus?
Pieņemot un pastiprinot šos savas personības aspektus, tu dabiski piesaistīsi to, ko meklē gan mīlestībā, gan dzīvē kopumā.
Silta un atvērta attieksme bieži vien ir tilts uz jēgpilnu saikņu veidošanu gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē.

Tava unikālā pievilcība ne vienmēr var būt acīmredzama. Tev piemīt smalks, magnētisks šarms, kas ieintriģē citus un liek vēlēties uzzināt vairāk par tevi.

Lasi vēl: Labas ziņas vairums Latvijas vecāku, jo no nākošā gada tiks palielināts konkrētais pabalsts

Oktobris ienesīs tavā dzīvē pozitīvu lādiņu un enerģiju. Tu atrodies fāzē, kad tavs iekšējais spēks spoži mirdz, un cilvēki to noteikti pamanīs. Lai kur tu dotos, apkārtējos piesaistīs tava spilgtā klātbūtne.

Izmanto oktobri savu sapņu sasniegšanai un drosmīgi sper soļus nākotnes virzienā. Vai tā būtu mīlestība vai citi personiski centieni, izmanto iespējas, kas parādās tavā ceļā.

Tu atskatīsies uz šo laiku ar pateicību, zinot, ka izdarīji visu iespējamo un ļāvi sev attīstīties un uzplaukt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment