Lietuvas draugs dalās savā receptē, kā pareizi gatavot kartupeļu cepelīnus ar malto gaļu. Visi ēda kā traki

Gaļas kartupeļu ēdienu receptes ir plašas un daudzveidīgas, piedāvājot dažādas garšas un piedevas. Šīs receptes ir tik daudz un tik atšķirīgas, ka tos nav iespējams uzskaitīt vienā rindā.

 

Nesen es uzzināju par vēl vienu interesantu recepti – mans draugs atgriezās no ilgstoša komandējuma Lietuvā un man parādīja, kā pagatavot garšīgus kartupeļu cepelīnus!

Svarīgi atzīmēt, ka cepelīni ir tradicionāls ēdiens Lietuvā un arī diezgan pazīstams Polijas ziemeļu reģionos.

 

Cepelīni, kas arī pazīstami kā kartupeļu klimpas, ir gatavoti, izmantojot rīvētus kartupeļus. Lai pastiprinātu to garšu, tos parasti pilda ar maltu gaļu, biezpienu vai sēnēm, atkarībā no personīgajām gaumēm.

Lai aprīlī šīs 3 Zvaigžņu Zīmes piedzīvotu neticamu veiksmi un naudas pieplūdumu, jāvalkā šādas krāsas apģērbs

Pateicamies mūsu kaimiņiem par to, ka viņi ir iepazīstinājuši mūs ar cepelīnu recepti, ko tagad baudām arī Latvijā. Šī recepte noteikti ir iekļāvusies daudzu latviešu ēdienkartēs.

Runājot par lielumu un sātīgumu, cepelīni parasti ir aptuveni 10 centimetrus gari. Tomēr šis izmērs var atšķirties atkarībā no tā, kā tie tiek pagatavoti katras saimnieces vai saimnieka virtuvē. Būtiski ir piebilst, ka pēc vārīšanas cepelīni tiek parasti pasniegti kopā ar skābu krējumu vai kādu citu garšīgu mērcīti.

Lasi vēl: Šašlika vietā svētku galdā ceļu ribiņas kanādiešu gaumē: tās ir tik gardas, ka vārdos nevar aprakstīt!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Šoreiz mēs vēlamies piedāvāt jums aizraujošu un garšīgu cepelīnu recepti.

Šķir otru lapu, lai redzētu Sastāvdaļas un pagatavošanas gaitu!

Leave a Comment